enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5766
EURO
34,7968
ALTIN
2.510,43
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Google’a Erişim Sıkıntısı: On Binlerce Kişi Etkilendi

Google’a Erişim Sıkıntısı: On Binlerce Kişi Etkilendi
9 Ağustos 2022 16:30
A+
A-

On binlerce kişi, yazılım güncellemesi nedeniyle internet devi Google’ın servislerine erişimde problem yaşadı.

İnternet servislerinde yaşanan kesintilerin raporlandığı Downdetector sitesi, kullanıcıların Google Haritalar’a erişimde problem yaşadığını duyurdu.

ABD’de New York ve Denver’ın da aralarında bulunduğu birçok yerde, 40 binden fazla kullanıcı, harita ve arama motorunda hizmet kesintisi olduğunu raporladı.

ThousandEyes firması ise, kesintinin ABD, Avustralya, Güney Afrika, Kenya, İsrail, Güney Amerika’nın bir kısmı, Avrupa ve Asya’yı etkilediğini açıkladı.

Olaydan yaklaşık 2 saat sonra, az sayıda kişi de Google’ın takvim ve bulut depolama sistemlerinde sorun yaşandığını duyurdu.

Şirket sözcüsü, söz konusu durumunun yazılım güncellemeden kaynaklı bir problem olduğunu belirterek özür diledi. Sözcü, “Sorunu hızlı bir şekilde çözmek için çalıştık. Hizmetlerimiz artık tekrar çevrim içi.” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.