enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5541
EURO
34,7341
ALTIN
2.491,66
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel Boşanıyor Mu? Dikkat Çeken Paylaşım…

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel Boşanıyor Mu? Dikkat Çeken Paylaşım…
14 Şubat 2022 13:22
A+
A-

Selen Görgüzel ile evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşulan Hamdi Alkan, Sevgililer Günü’nde dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

2014 yılında nikah masasına oturan Selen Görgüzel (43) ile Hamdi Alkan (55), hakkında ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Görgüzel ve Alkan’ın, boşanacağı ileri sürülmüştü.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen Alkan, “Memlekette daha önemli mevzular var. Annem yoğun bakımda, şu an başka boyuttayım. Zaten bir anam kaldı. Bu akşam Selen Hanım’ın doğum günü var, ona sorun” dedi.

“ÇANTACIM DEĞİL”

Görgüzel de, “Biz evde karı koca, onun dışında işleri ayrı olan profesyonelleriz. Her sahnemde benim çantacım gibi sürekli yanımda dolaşamaz” ifadelerini kullandı.

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE ‘TEK KİŞİLİK’ PAYLAŞIM

Çiftten Hamdi Alkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yayınladığı fotoğrafta yanında eşinin yer almadığı görülen Alkan, gönderisinde, “Kalbiniz her daim sevgi ile çarpsın. Söylediğiniz her aşk dolu sözün içi dolu olsun. Sevdiklerinizin gözlerine daha çok ve samimi hislerle baktığınız zamanlarınız çok olsun.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.