enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Hande Yener: Hak Ettiğim Değeri Her Zaman Yaşıyorum!

Hande Yener: Hak Ettiğim Değeri Her Zaman Yaşıyorum!
9 Mayıs 2022 08:45
A+
A-

Hande Yener, önceki akşam Küçükçekmece’de sevenleriyle bir araya geldi. Konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Yener, “Dünya starları ve bir de siz böyle çok tarz giyiniyorsunuz. Bu tarzı Madonna’ya benzettik. Siz neler söyleyeceksiniz?” sorusuna yanıt verdi.

Ünlü popçu, “Biraz çılgınlığı seviyorum, ruhuma göre giyinince de sahneyi çok etkiliyor kostüm. Ne kadar özgürseniz o kadar sahnenizi, yaptığınız işi etkiliyor. Rahat olması da önemli ama ruhunuzu ve tarzınızı yansıtması da önemli. Çünkü sahne de bizim hayal dünyamız. O yüzden son zamanlardaki spekülasyonlar bizim yaptığımız işi basitleştiriyor. Hepimizin emeği var. Fiziğimizi hazır tutuyoruz sadece kostümlerimizi değil ve çok ciddi ekipler var arkamızda.” şeklinde konuştu.

49 yaşındaki şarkıcı, daha sonra sözlerini şöylesürdürdü:

Bu konular hakkında son kez burada konuşmak istiyorum. Özellikle kadın solistlerle ilgili bizler özgürlüğümüzü hem hayal dünyamızda hem de sahnemizde yaşamak istiyoruz, bu bizim en doğal hakkımız ve beraberinde sevenlerimizle güzel buluşmalar yaşıyoruz. Bunun üzerine çok fazla konuşup ortalığı kaynatmaya, ülkeyi ikiye bölmeye gerek yok diye düşünüyorum. O yüzden hepimize başarılar diliyorum, hepimiz sahnede güzel olalım. Her zaman seyircilerime karşı saygılı ve hazırlıklıyız. 22 yıldır sahnedeyim ve birçok meslektaşım da sahnede. O yüzden böyle yanlış anlaşılmalara sebep olup, birbirimizi soğutmaya gerek yok.

Kadın ve erkek oyuncular arasındaki ücret farklılığının kendi sektöründe olduğuna da değinen Yener, “Aslında popülerlik ve daha az popülerlik gibi bir durum var bizim sektörde. Bir de performans sanatçıları zaten bambaşka bir boyutta insanlar için, ben de bunlardan biriyim. O yüzden ben hak ettiğim değeri her zaman yaşıyorum, çok büyük kalabalıklara konser veriyorum. Bu işte önemli olan verdiğimiz emek.” dedi.

Yakında bir Amerika turnesi yapacağını berlirten Hande Yener, “Heyecanlıyım, eyalet eyalet gezeceğiz. Dün yeni bir klip çektim. Farklı bir tarz benim için; okumalarım, kostümler, klipteki duruş, her şey değişti. Burada iki üç konserim daha var sonra Amerikaya gidiyorum. Daha önce seyahate gitmiştim fakat konser yapmamıştım. Bu ilk olacak, çok heyecanlıyım. Bilet satışları sold out (tükendi) oldu. Önce New York, Virginia, Miami sonra tekrar New York. O arada da bol bol çekim yapacağız. Çok çılgın bir ekiple gidiyorum. Enerjiler yüksek. Daha sonra yeni parçayı hazırlayacağız ve yaza başlayacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.