enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5467
EURO
34,9817
ALTIN
2.420,36
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

HANGİ ÖĞRENCİLER UZAKTAN EĞİTİM ALACAK

HANGİ ÖĞRENCİLER UZAKTAN EĞİTİM ALACAK
16 Nisan 2021 09:09
A+
A-

Bakan Selçuk Genelge Yolladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla 81 ile yeni dönemin detaylarını içeren bir bildiri gönderildi. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığınca tüm resmi ve özel ilkokulların 1, 2, 3 ve 4. sınıfları ile ortaokullarda 8. sınıf dışındaki ara kademelerde bugünden itibaren tam zamanlı uzaktan eğitime geçilecek.

İlk ve orta dereceli okullarda uzaktan eğitimin detayları belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı, 81 ile yeni dönemin kurallarını içeren yazı gönderdi. Genelgeye göre 15 Nisan itibariyle tüm resmi ve özel ilkokulların 1, 2, 3 ve 4. sınıflarında tam zamanlı uzaktan eğitime geçilecek. Köy ve seyrek nüfuslu yerlerde de uzaktan eğitim uygulanacak.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM HAFTADA 5 GÜN YÜZ YÜZE SÜRECEK

Anasınıfları, resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokulları da dahil olmak üzere tüm ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıflarında da tam zamanlı uzaktan eğitime geçilecek. Anaokulu ve uygulama sınıfları ile okul öncesi eğitim kurumlarında haftada 5 gün ve günde 6 saat yüz yüze eğitime devam edilecek.

8. SINIFLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME DEVAM EDECEK

Ortaokul 8. sınıflarda da yüz yüze eğitime devam edilecek. Bu sınıflara yönelik destekleme ve yetiştirme kurslarında da eğitim yüz yüze olacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitim kurumları ve 8. sınıflar haricinde 12. sınıfların da yüz yüze eğitime devam edeceğini açıklamıştı.

 
 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.