enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Hava Durumu Uyarısı: Kar, Yağmur, Soğuk! Birçok Şehri Etkileyecek…

Hava Durumu Uyarısı: Kar, Yağmur, Soğuk! Birçok Şehri Etkileyecek…
26 Aralık 2022 10:00
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre bugün yurdun iç kesimlerinde kar yağışı kendini gösterecek. Kıyı kesimlerde yağışlar yağmur olarak görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya dair hava durumu tahminlerini yayınlandı. Rapora göre Ankara ve çevresinde bugün aralıklarla kar yağışı bekleniyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi kuvvetli sağanak yağışa karşı uyarıldı, yağışlar kuzey kıyılarımızda da kendini gösterecek.

BİRÇOK ŞEHİR ETKİLENECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu, Van, Hatay, Kahramanmaraş, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri ile Adana’nın kuzey kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kıyı kesimler, Marmara’nın doğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Şanlıurfa çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Güneydoğu Anadolu’nun batısı, Sinop ve Hatay çevreleri ile Kastamonu’nun kıyı, Malatya’nın güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.