enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5036
EURO
34,5701
ALTIN
2.494,86
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Hayko Cepkin’den “Çocuğum Nasıl Uyuyacak” Diyen Hayranına Jest!

Hayko Cepkin’den “Çocuğum Nasıl Uyuyacak” Diyen Hayranına Jest!
15 Temmuz 2022 12:53
A+
A-

Hayko Cepkin, bir takipçisinin “Platform evimin önüne kuruldu, ben bu çocuğu nasıl uyutacağım?” sözleri sonrası sahnede ninni söyledi. Konser sonrasında da takipçisinin paylaşımına cevap veren Cepkin, “Ufaklık ne durumda?” diye sordu.

Hayko Cepkin, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdemli’ye bağlı Arpaçbahşiş sahilinde düzenlenen konserde dinleyicileriyle buluştu.

Cepkin, Mersin’de vereceği konser öncesinde kendisine sosyal medya hesabından, “Platform evimin önüne kuruldu, çocuğum nasıl uyuyacak?” sözleriyle tepki gösteren dinleyicisi için sahnede ninni söyledi.

“BEN BU ÇOCUĞU NASIL UYUTACAĞIM?”

Konserin evinin önünde yapılacağını öğrenen bir dinleyici, Cepkin’e Twitter üzerinden, “Haykocum seni de şarkılarını severim 36 yıllık hayatımda tam bizim sitenin önüne gelmek için neden bu seneyi seçtin? Neden 8’de uyuması gereken 11 aylık bebeğim varken? Peki ben bu çocuğu nasıl uyutacağım? Balkonda hep birlikte partileyeceğiz sanırım, bize de bekleriz” yazdı.

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan sanatçı, konserin sonunda Dandini Dandini Dastana ninnisini okudu.

Konser sonrasında da takipçisinin paylaşımına cevap veren Cepkin, “Ufaklık ne durumda? Dandini dandini de söyledik seyirciler ile birlikte. Umarım bir yanlışımız olmadı. Vaktinde çıktık vaktinde indik. Lazer tuttuğum hangi balkondaydınız denk geldi mi bilemedim. Sevgiler” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.