enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5991
EURO
34,7588
ALTIN
2.499,68
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

13 YIL ÖNCE KANSERİ ATLATTIĞINI AÇIKLADI

13 YIL ÖNCE KANSERİ ATLATTIĞINI AÇIKLADI
20 Temmuz 2021 14:53
A+
A-

 Yeni çıkardığı ‘Gelene Gidene’ şarkısının başarısını kutlayan Gür, sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

Paylaştığı fotoğraflarda karnına nede photoshop yaptığını açıklayan Seçil Gür, 13 yıl önce kansere yakalandığını açıklayarak şunları söyledi:

‘Ablam aradı bundan tam 13 yıl önce ‘Seçil sakin ol bitanem annemin rahiminde portakal büyüklüğünde bir kist var’ Telefon elimden düştü ablam bağırıyor ablam ‘Seçil Seçil kendine gel kötü huylu değildir belki… Kist alındı temiz çıktı rahim ve yumurtalığı alındı.

Ama annesi, babası, dayısı, dayım hepsi kanser illetinden gözlerini yummuşlar hayata. Neyse geldi çattı ameliyat günü, annemi hazırlıyor hemşireler bir anons duydum hastanede ‘kalp ameliyatındaki hastamıza acil A rh+ kan aranmaktadır.

Hemen vereyim dedim annemin hayrına sevap işlim annem kurtulsun neyse verdim (kullanılamadığını sonradan öğrendim crp’m tavanmış) odaya çıktım ablamla ağlaşırken benim bir anda kanamam başladı. Normalin dışında 6 aydır süregelen bir şeydi. Ablamın kolumu sıktığını hatırlıyorum ‘gel göstereceğiz doktora!’ Dedim saçmalama annemi alacak şimdi ameliyata…

Neyse uzun lafın kısası Mehmet doktor muayene etti ve 4.evre gözle görülür rahim ağzı kanseri teşhisini annemi ameliyata almadan öğrendik sonra o doktor senin bu doktor benim dolaştık parça al her doktor patoloji o bu… Süreç anlatmakla bitmez. Sonunda tüm doktorlar “Rahimin alınacak” dedi bir kişi hariç Fuat Demirkıran ‘daha çocuksun eğer kabul edersen dünyada 700 kişiye yapılmış organ koruma deneyeceğiz’ dedi.

Ameliyatım 10,5 saat sürdü patologla girildi lenflerim alındı o bu… Sonrası 2 yıl sonra bir ameliyat daha aynı yerden 25 cm karnım boydan boya… Nasıldın ne hissetin diye sorarsanız HİÇ. Dedim “3 yaşındaki çocuk lösemi oluyor. Allah ne yazdıysa o olacak Seçil. Şimdi yakın zamanda kardeşim şimal oldu, atlattı. Dün Hande’mi duydum… Dedim “Biz ne güçlü kadınlarız.

Bizler şanslıydık belki ama biz ‘e göre şanssız dediklerimizde onları yaradana kavuştu. Ne şer, ne hayır biz bilemeyiz ALLAH bilir. Güzel haber annemin kist alındı temiz çıktı rahim ve yumurtalığı alındı. Çok önemli bir not’la susuyorum Avrupa’da ve Amerika’da kadın kanserlerine yakalanma oranı %1 doğurganlığını tamamlamış her kadın rahim ve yumurtalığını aldırıyor.’

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.