enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5813
EURO
34,7803
ALTIN
2.507,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Karaca’nın değişimi Çukur’a damga vurdu! Performansı sosyal medyada gündem oldu

Karaca’nın değişimi Çukur’a damga vurdu! Performansı sosyal medyada gündem oldu
16 Şubat 2021 05:16
A+
A-

Dün akşam 116. bölümüyle ekrana gelen Çukur’da iki yıl başka bir yerde işkence gören Yamaç, mahallesine dönünce bambaşka bir manzarayla karşılaştı. Son bölümde en dikkat çeken değişimler ise Cumali ve Karaca’da yaşandı. Ece Yaşar’ın canlandırdığı Karaca’nın amca Cumali’nin işlerini yürütmeye başlaması ve değişimi herkesi şaşırttı.

 

AKLINI KAYBEDEN YAMAÇ MAHALLEYE DÖNÜYOR

Amca Cumali’nin talimatıyla Kulkan’ın kaçırıp iki yıl boyunca esir tuttuğu ve işkenceler gören Yamaç, aklını kaybettikten sonra ise Aliço tarafından bulunmuştu. Yavaş yavaş kendine gelmeye başlayan Yamaç, mahalleye döndüğünde ise her şeyin değiştiğini gördü.

CUMALİ PAZARCILIK YAPMAYA BAŞLADI

Ağabeyi Cumali’nin evini uzaktan izleyen Yamaç, Damla’nın farketmesiyle beraber kaçmaya başladı. Yamaç’ı kovalayan Cumali onu durdururken ikili arasında duygusal anlar yaşandı. Cumali, Yamaç’ı alarak evine götürdü. Amcasına rest çeken Cumali’nin aileden uzaklaştırıldığı ve eşi Damla ve kızıyla birlikte eski bir evde kalmaları dikkat çekti. Cumali’nin pazarcılık yaparak geçimini sağladığı da ortaya çıktı.

Diğer yandan ise Yamaç Koçovalı’nın Çukur’a döndüğünün haberini alan Cumali kendisini karşılamak istedi. Yamaç’ın karşısına çıkan ve elini öptürmek isteyen Cumali karşısında ne yapacağını bilemeyen Yamaç, Vartolu’nun gelmesiyle duygusal anlar yaşadı. Vartolu, Yamaç’a yeni Çukur’u gösterirken olan değişimleri anlattı.

 

“ÖLMELERİNİ DEĞİL YANIMDA DURMALARINI İSTİYORUM”

Yamaç’ın Çukur’a gelmesinden memnuniyetsizliğini dile getiren Cumali Amca ise fikirlerini açık şekilde dile getirdi. Final sahnesinde amca Cumali’nin “Onların ölmesini isteseydim bunca yıl niye yaşattım. Ölmelerini istemiyorum, babalarının yerine geçmeyi istiyorum. Elimi öpmelerini yanımda durmalarını istiyorum. Çünkü Çukur’un da Koçovalılar’ın da kralı artık benim” sözleri finale damga vurdu.

KARACA’NIN DEĞİŞİMİ SOSYAL MEDYAYI KASIP KAVURDU

Çukur son bölümde herkesi şaşırtan isimlerden biri de Karaca oldu. Ölen Selim’in kızı Karaca, amcasının en büyük yardımcılarından biri oldu. Amca Koçovalı’nın işlerini yürüten Karaca, mafya babalarıyla yapılan toplantı da herkese rest çekti. Meke ve Celasun’un ise amcanın yanında maaşlı çalışan elemanlar haline geldiği görüldü. Değişimiyle herkesi şaşkına çeviren Karaca’yı canlandıran Ece Yaşar, kısa sürede Twitter’da gündem oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.