enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

WhatsApp Tepki Çeken Güncellemesinde Geri Adım Atmayacağının Sinyallerini Verdi

WhatsApp Tepki Çeken Güncellemesinde Geri Adım Atmayacağının Sinyallerini Verdi
19 Şubat 2021 07:59
A+
A-

WhatsApp herkes tarafından tepki çeken zorunlu güncelleme kararı ile ilgili yeni bir açıklama yaptı ve açıklamada kararından geri adım atmayacağının sinyalini verdi.

Sosyal medya devi Facebook‘un bünyesinde bulunan WhatsApp‘ın zorunlun güncelleme kararının yankıları devam ediyor.

Güncellemelerin Kabul Edilmesi İçin Daha Fazla Bilgilendirme Yayınlayacağız

Tepki çeken güncelleme kararından sonra kullanıcı sayısı hızla azalmaya devam eden Whatsapp güncelleme ile ilgili yeni bir açıklama yayınladı. WhatsApp, ‘Güncellememiz Hakkında Daha Fazla Bilgi’ başlığıyla paylaştığı yazıda “WhatsApp’ı kullanmaya devam edebilmeleri için bu güncellemeleri inceleyip kabul etmelerini kullanıcılara hatırlatmaya başlayacağız” denildi.

Yanlış Anlaşılmaları Gidereceğiz

Açıklamada “Daha önce bu güncelleme hakkında çok fazla sayıda yanlış bilgiyle karşılaştık” ifadelerine yer veren WhatsApp, yanlış anlaşılmaları gidermek için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edildiğinin altını çizdi.

WhatsApp’ın resmi blog sitesi üzerinden yayınlanan bu yazı WhatsApp’ın gelen tüm tepkilere rağmen geri adım atmayacağı yönünde yorumlandı.

Rekabet Kurulundan, Whatsapp’a Soruşturma

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tepkilere neden olan WhatsApp‘ın yeni gizlilik sözleşmesi için Rekabet Kurulu harekete geçmiş, kuruldan yapılan açıklamada Facebook ve WhatsApp hakkında resmen soruşturma başlatıldığı duyurulmuştu.

Rekabet Kurulu ayrıca WhatsApp’la veri paylaşımı zorunluluğunun durdurulduğu bildirilmişti. Rekabet Kurulu’nun internet sitesinde yer alan yazıda söz konusu verilerin Facebook’un faaliyet gösterdiği diğer pazarlarda kullanılmasının ve bunun WhatsApp kullanımı için zorunlu tutulmasının 4054 sayılı Kanun kapsamında yol açtığı endişeler de sıralanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.