enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
BIST
8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Galatasaray’da çanlar Belhanda için çalıyor

Galatasaray’da çanlar Belhanda için çalıyor
24 Şubat 2021 06:36
A+
A-

Kontratı sezon sonu bitecek Faslı yıldızın geleceği ile ilgili pazarlıklarda eli güçlü olan taraf artık G.Saray. Fernandes’in transferi, Arda’nın orta sahada görev alması ve Etebo’nun yükselen performansı, Belhanda’ya mahkum oyun planını ortadan kaldırdı. Eğer kalan 15 haftada beklenini veremezse masaya dahi oturulmadan sezon sonunda yollar ayrılacak.

G.Saray’da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Younnes Belhanda ya kalan 15 haftada ön plana çıkacak ya da veda edecek. yeni kontrat imzalamak isteyen ancak talep edilen indirime de onay vermeyen Faslı futbolcunun artık eli zayıfladı. Ocaktaki takviyeler de bir anlamda takımın ‘Belhanda’ya mahkum’ oyun planını da ortadan kaldırdı. Fatih Terim’in daha iyi bir alternatifi olmadığı için sorun da yaşasa oynatmak zorunda kaldığı Belhanda 2 haftadır kesik yedi!

Kaderi kendi ellerinde

Fernandes’in transferi, Arda’nın orta sahada görev alması, Etebo’nun yükselen performansı derken Belhanda formasını kaybetti. Terim hem Kasımpaşa hem de Alanya maçlarında yıldız futbolcuya ilk 11’de görev vermedi. Sezon sonunda da Salih Uçan başta yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirecek olan G.Saray’da artık kaderi bizzat Faslı oyuncunun ellerinde. Küsme ve kapris gibi bir lüksü bulunmayan Belhanda, kalan 15 haftada eğer olumlu bir katkı ve performans ortaya koyarsa G.Saray masaya oturacak. Aksi halde masaya dahi oturulmadan sezon sonunda yollar ayrılacak.

Maksimum 1.5 milyon Euro

 

3 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan ve sözleşmesinin uzatılmasını isteyen Belhanda’ya hem yönetim hem de teknik heyet açık bir mesaj verdi: “Oyna, sözleşmeyi hak et ve imzala!” Kalan 15 haftadaki performansı durumunu netleştirecek. Sınıfı geçmesi ve teknik heyetin olumlu raporu halinde Galatasaray’ın, Belhanda’ya sunacağı tavan rakam belirlendi. Şu anda 3 milyon 350 bin Euro kazanan Belhanda, yeni sözleşme için yüzde 50’den fazla indirime imza atmak zorunda. Sarı kırmızılılar, teknik heyetin isteği halinde maksimum 1.2-1.5 milyon Euro bandında bir garanti teklif önerecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.