enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Galatasaray’da Erzurum’a karşı 20 milyon Euro’luk kulübe!

Galatasaray’da Erzurum’a karşı 20 milyon Euro’luk kulübe!
26 Şubat 2021 11:52
A+
A-

Süper Lig’de 17. sırada yer alan rakibine karşı Alanyaspor 11’i ile başlamayı planlayan sarı kırmızılılarda yedeklerin değeri 20 milyon Euro’nun üzerinde olacak. Sadece Belhanda, Feghouli, Falcao, Taylan, Babel ve Emre Akbaba’nın toplam değeri 19.9 milyon Euro.

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Erzurum maçında da kazanan kadroyu bozmayacak! Sarı kırmızılılarda iki yıldız futbolcu Sofiane Feghouli ile Radamel Falcao, forma giyebilecek düzeye gelip fizik olarak hazır olsa da ilk 11’de yer almayacak. Hürriyet’in haberine göre; 7 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan ve özellikle son karşılaşmalarda kritik galibiyetlere imza atan Galatasaray’da, teknik direktör Fatih Terim sahada istediği mücadeleyi, futbolu sergileyen takımında değişikliğe gitmeyecek.

Taylan yine yedek soyunacak

Sakatlıklarını atlatan Feghouli ile Falcao takımla birlikte taktik idmanlarda yer alsa da Fatih Terim, Erzurum maçında iki yıldızını da hamle oyuncusu olarak kullanacak. Deneyimli teknik adam aynı zamanda son 2 haftadır Gedson Fernandes-Etebo ikilisinde istediği geri dönüşü alırken, performansını beğendiği iki ismi de takımdan kesmeyecek. Kısaca bu sezonun en banko ve en fazla süre alan ismi Taylan Antalyalı, Erzurum maçına da yedek kulübesinde başlayacak. 26 yaşındaki futbolcu Alanya’da da 79. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Saha kenarında yıldızlar geçidi

Süper Lig’de 17. sırada yer alan rakibine karşı Aytemiz Alanyaspor 11’i ile başlamayı planlayan Galatasaray’ın yedek kulübesi ise deyim yerinde ise adeta yıldızlar geçidi olacak. Belhanda, Feghouli, Falcao, Taylan, Babel ve Emre Akbaba gibi isimler maça kulübede başlayacak ve hamle oyuncusu olarak kullanılacak. Bu nedenle sarı kırmızılı takımın yedek kulübesinin değeri ise Erzurum maçında 20 milyon Euro’nun üzerinde olacak. Galatasaray’da bu 6 futbolcusunun toplam değeri yaklaşık 19.9 milyon Euro

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.