enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3241
EURO
35,1067
ALTIN
2.300,79
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Adriana Lima ve Nusret Gökçe aynı karede!

Adriana Lima ve Nusret Gökçe aynı karede!
1 Mart 2021 08:33
A+
A-

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Miami’de düzenlenen boks maçında sosyetik kasap Nusret Gökçe ile karşılaştı. Hatıra fotoğrafı çektiren Lima ne Gökçe’nin arasındaki boy farkı ise hayranlarını güldürdü.

Adriana Lima ile Nusret Gökçe, ABD’de düzenlenen Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta sıklet şampiyonluk maçında Avni Yıldırım ile Meksikalı boksör Canelo Alvarez arasındaki karşılaşmayı izledi.

NUSRET’E SARILIP POZ VERDİ

Brezilyalı model, Miami Hard Rock Stadyumu’nda gerçekleşen organizasyonda Nusret’i görünce fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Süper mini şortlu kombiniyle dikkat çeken ünlü model, Nusret’e sarıldığı pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

BOY FARKI DİKKAT ÇEKTİ

Fotoğrafta en dikkat çeken şey ise Lima ile Gökçe arasındaki boy farkı oldu. Uzun yıllar mankenlik yapan Adriana Lima 1.79 boyunda. Nusret Gökçe’nin boyu ise 1.65.

NUSRET, ADRIANA İLE POZUNU PAYLAŞMADI

Neredeyse her anını Instagram hesabından yayınlayan Nusret Gökçe ise boks maçından görüntüleri paylaşırken Adriana Lima ile olan pozunu yayınlamadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.