enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
ALTIN
2.298,82
BIST
8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Burçin Terzioğlu’ndan Diva’ya tepki!

Burçin Terzioğlu’ndan Diva’ya tepki!
1 Mart 2021 04:31
A+
A-

Kürk tutkusunda vazgeçmeyerek sürekli eleştirilen Diva Bülent Ersoy, yeni bir kürk satın aldı. Ersoy için özel tasarlanan kürk için 55 tilkinin kullanıldığı, fiyatının ise 450 bin TL olduğu öne sürüldü. Hayvanseverleri kızdıran haberden sonra Ersoy’a bir tepki de Burçin Terzioğlu’ndan geldi

Usta sanatçı Bülent Ersoy’un son kürkü olay oldu. Özel tasarım yeni bir kürk yaptıran Diva, ‘rönar arjante’ cins gümüş tilki kürküyle poz verdi.

’55 TİLKİ’ İDDİASI
Ersoy için hazırlanan paltoda, 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı ve yaklaşık 4 ayda tamamlandığı iddia edildi. Diva için tasarlanan kürkün fiyatının ise 450 bin TL olduğu konuşuluyor.

Sosyal medyada da gündem olan kürk hakkında binlerce yorum yapıldı.

Diva’ya bir tepki de ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu’ndan geldi. Terzioğlu, “Siz de kürk giyiyor veya kürk giyenlere sıcak bakıyor olabilirsiniz ama muhtelemen kürk sektöründeki vahşeti bilmiyorsunuz. Bir kürk manto için en az 50-60 hayvanın katledildiğini, çiftliklerde üst üste kafeslerde aç bırakıldıklarını bilmiyorsunuz. Bunları bilip de halen kürk giymeye devam ediyorsanız, ciddi bir vicdan sorununuz olduğunu söylemek mümkün.” ifadelerini kullandı.

“BİRİLERİ RAHAT GİYSİN DİYE”

Terzioğlu’nun ardından Doğa Rutkay da Bülent Ersoy fotoğrafını paylaşıp, “Şu canım gümüş tilkiden 55’i öldürüldü, kürkü soyuldu. Sebep birileri rahat giysin diye.” mesajını paylaştı.

“KÜRKLERİ REDDEDİLDİ”

Ersoy geçtiğimiz aylarda ÇYDD’ye yapacağı bağış ile gündeme gelmişti. Ünlü sanatçı, Nişantaşı’ndaki bir mağazadan üzerinde tilki kafalarının bulunduğu iki kürk satın almış ve gazetecilere toplam değeri 2.5 milyon lirayı bulan yirmi iki kürkünü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışlayacağını açıklamıştı. Ancak Diva, dernek yönetiminden hiç beklemediği bir karşılık almıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.