enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4478
EURO
34,4878
ALTIN
2.471,68
BIST
9.581,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Aslı Enver’den Murat Boz açıklaması

Aslı Enver’den Murat Boz açıklaması
4 Mart 2021 06:09
A+
A-

Aslı Enver, geçtiğimiz ay Instagram’da dolaştığı esnada yanlışlıkla Murat Boz’un bir fan hesabını takip etmişti. Enver, Boz’un fan hesabını takip ettiğini anlayınca takibi bırakmıştı. İki gün önce de paylaşımlarıyla kafa karıştıran eski aşıklardan Aslı Enver, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

‘Kardeşim Benim’ filminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Murat BozAslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019’un Ekim ayında sonlanmıştı. 

Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve “Barıştılar mı?” sorusunu akıllara getirmişti.

Geçtiğimiz ay da Aslı Enver, şaşırtan bir harekette bulundu. Enver, Boz’un fan hesabını takip etti. Bunu fark eden Instagram kullanıcıları hemen ekran görüntüsü aldı.

Ünlü oyuncunun bu davranışı ‘Aslı, Murat’ı stalklıyor’ yorumlarının yapılmasına neden oldu. Enver kısa bir süre sonra da hesabı takip etmeyi bıraktı.

AYNI EMOJİ!
Enver ve Boz iki gün önce de aynı dakikalar içerisinde Instagram’dan fotoğraf paylaştı. Enver, paylaşımına beyaz kalp emojisi koydu. Boz ise siyah-beyaz kalp emojisi koydu. Eski aşıkların bu paylaşımları yine “Barıştılar mı?” sorusunu gündeme getirdi.
 
ASLI ENVER’DEN AÇIKLAMA
Yaşananlardan sonra Aslı Enver’den açıklama geldi. Ünlü oyuncu, “Yalnızım, bir süre daha da öyle kalmayı düşünüyorum. Böyle çok mutluyum.” dedi.
 
İkilinin hayatında bir süredir kimse bulunmuyor. Ayrılığa üzülen Aslı Enver ve Murat Boz’un hayranları, “Birbirinize bir şans daha verin” çağrısı yapıyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.