enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Ünlü model Irına Shayk, özel hayatı hakkında neden konuşmadığını açıkladı

Ünlü model Irına Shayk, özel hayatı hakkında neden konuşmadığını açıkladı
4 Mart 2021 11:59
A+
A-

Dört yıllık birlikteliğin ardından oyuncu Bradley Cooper’dan 2019 yılında ayrılan ünlü model Irına Shayk, özel hayatı hakkında neden konuşmadığını açıkladı. Shayk, “Eski ilişkim tamamen benimle alakalı bir durumdur ve özeldir. Bunu açıklamak istemiyorum çünkü içimde yaşadığım şeyler. Bir çocuk yetiştirmekle çok meşgulüm” ifadelerini kullandı

2019’da yollarını ayıran Rus model Irina Shayk ve oyuncu Bradley Cooper, üç yaşındaki kızları Lea’nın sorumluluklarını eşit şekilde paylaşıyor.

2007 yılından günümüze kadar yaptığı çeşitli modellik çalışmalarıyla tanınan 35 yaşındaki Shayk, konuyla ilgili Elle Dergisi’nin mart sayısına konuştu.

“ASLA ANLAMADIM”

Ünlü model, “Ortak ebeveylik konusunu asla anlamadım. Ben kızımlayken tam anlamıyla anneyim ve o babasıylayken Bradley de yüzde 100 baba. Ortak ebeveynlik, ebeveynliktir” açıklamasını yaptı.

“AÇIKLAMAK İSTEMİYORUM”

Dört yıllık birlikteliğin ardından 46 yaşındaki aktörden 2019 yılında ayrılan Irına Shayk, özel hayatı hakkında neden konuşmadığını da anlattı.
“Eski ilişkim tamamen benimle alakalı bir durumdur ve özeldir” diyen Shayk, “Bunu açıklamak istemiyorum çünkü içimde yaşadığım şeyler. Bir çocuk yetiştirmekle çok meşgulüm. Eğer insanlar benimle ilgili yazmak isterlerse, yaparlar ama ben kendi hayatıma ve arkadaşlarıma odaklandım. Geri kalanı gürültü…” şeklinde konuştu.

AYRILIK NEDENİ GAGA MI?

Öte yandan dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk, ABD’li oyuncu Bradley Cooper ile 2019 yılında ayrılmıştı.

İkilinin ayrılık nedeni olarak ise; Şarkıcı Lady Gaga gösterilmişti.

“A Star Is Born” filmindeki rol arkadaşı Gaga ile Cooper hakkında çıkan aşk dedikoduları uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Rusya’nın Yemanjelinsk kentinde Rus bir anne ile Tatar bir babadan dünyaya gelen Shayk, 2010’da ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile birliktelik yaşamış, bu ilişkisini de 2015 yılında sonlandırmıştı.
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.