enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bazen konuşmadan anlaşıyoruz

Bazen konuşmadan anlaşıyoruz
5 Mart 2021 10:17
A+
A-

Oyuncu Neslihan Atagül, 2016’da evlendiği eşi Kadir Doğulu ile ilişkisi hakkında konuştu. Atagül, “Bazen sözlü anlaşıyoruz, bazen de konuşmadan… Amacımız birbirimizi değiştirmek değil, dönüştürmek olduğunda çok güzel devam ediyor. Umarım böylesi isteyenlere nasip olur” dedi

‘Geçirgen bağırsak sendromu’ sebebiyle başrolünde yer aldığı diziden ayrılan oyuncu Neslihan Atagül, samimi açıklamalarda bulundu. L’officiel Dergisi’ne konuşan Atagül, hakkında merak edilenleri anlattı

Hayatında “keşke”lere hiç yer olmadığını ifade eden 28 yaşındaki Neslihan Atagül, “Kendimi hayatın merkezine koyarsam, aldığım bütün kararlar bana hizmet ediyormuş gibi geliyor. Bunların hepsi beni hem genişleten hem de geliştiren şeyler” dedi. Ünlü oyuncu, “Attığım her adım, aldığım her karar beni ben yapan şeyler” sözleriyle, “İyi ki” dediği kararlarının fazlalığından bahsetti.

“BAZEN KONUŞMADAN ANLAŞIYORUZ”

2016 yılında nikah masasına oturduğu eşi Kadir Doğulu ile evliliği hakkında da konuşan Atagül, ilişkisinde hem aşkı hem de arkadaşlığı yaşamanın çok kıymetli olduğunu dile getirdi. Neslihan Atagül, “Bazen sözlü anlaşıyoruz, bazen de konuşmadan… Amacımız birbirimizi değiştirmek değil, dönüştürmek olduğunda çok güzel devam ediyor. Umarım böylesi isteyenlere nasip olur” ifadelerini kullandı.

“İKİ ADIM ATINCA YORULUYORUM”

Bağırsak rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Atagül, “Daha iyiyim. Gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum ama en azından biraz daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani” ifadelerini kullanmıştı.

“BÜNYEM PEK KALDIRMADI”

Hastalığı sebebiyle rol aldığı diziye veda eden Neslihan Atagül, “4-5 kilo verdim. Öyle olmak durumunda kaldı. Dinlenmem gerekiyordu. Bünyem pek kaldıramadı yoğun tempoyu. O sebeple ayrıldım” demişti.

“TEDAVİM DEVAM EDİYOR”

Sağlık durumu merak edilen Neslihan Atagül, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili şunları söylemişti:

Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları, iyi dilekleriniz, iyi niyetleriniz, ziyaretleriniz, hediyeleriniz, dualarınız ve yanımda olduğunuz için binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz, beni yalnız bırakmadınız. Çok sağ olun… Gördüğünüz gibi fena sayılmam, iyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum bu arada. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı, hala var. O yüzden biraz daha dinleneceğim ama iyiyim. Tedavim devam ediyor. Dinlendikçe daha iyi oluyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.