enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5347
EURO
34,8622
ALTIN
2.422,43
BIST
9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Hakan Taşıyan’dan güzel haber

Hakan Taşıyan’dan güzel haber
6 Mart 2021 18:55
A+
A-

Ankara Şehir Hastanesi’nde yaklaşık 4 aydır tedavi gören şarkıcı Hakan Taşıyan’a (48) karaciğer nakli yapıldı. Sağlık durumu iyi olan Taşıyan’a, bir kaç gün içinde kızkardeşinin böbreğinin nakledileceği belirtildi.

Ankara Şehir Hastanesi’nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hakan Taşıyan için İzmir’de beyin ölümü gerçekleşen 45 yaşındaki hastanın karaciğeri uygun bulundu. Operasyonla alınan karaciğer dün akşam Ankara Şehir Hastanesine getirilerek Taşıyan’a nakledildi. Başarılı geçen operasyonun ardından sağlık durumu iyi olan Taşıyan’a, bir kaç gün içinde kızkardeşinin böbreğinin nakledileceği belirtildi.

‘İYİYİM DEDİĞİNİ ÖĞRENDİK’

Hakan Taşıyan’ın arkadaşı Hakan Yılmaz, “Şu anda mutlu günümüz. Dün akşam itibarıyla karaciğer nakli gerçekleşti. Ardından birkaç gün içinde böbrek nakli gerçekleşecek. Dün geceyi hastanede geçirdik, uzun süren bir operasyon. Hakan Taşıyan’ın sabah ‘iyiyim’ dediğini içeriden öğrendik. İnşallah daha da iyi olacak. Daha güzel sağlık haberlerini sizlerle paylaşacağız” dedi.

KARDEŞİNİN BÖBREĞİNİ ALACAK

Böbrek nakli için kız kardeşinin hazır olduğunu kaydeden Yılmaz, “Ancak birkaç gün sonra gerçekleşecek. Artık bir arayış kalmadı. Arayış bundan sonra sağlıktan yana, güzel haberlerden yana. Sağlığına kavuştuğunu, ayağa kalktığını aktarmak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.