enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Eşini evde görmek iş yerinde görmekten daha iyi

Eşini evde görmek iş yerinde görmekten daha iyi
7 Mart 2021 17:11
A+
A-

Hande Soral-İsmail Demirci çifti, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Demirci, eşiyle aynı dizide oynama fikrine sıcak bakmadığını dile getirdi. Oyuncu, “Film olursa belki ama inandırıcılık açısından dizi pek düşünmüyoruz. Hem eşini evde görmek, iş yerinde görmekten daha iyi” dedi

Hande Soral ile kendisi gibi oyuncu olan eşi İsmail Demirci, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı.

“RAKİP DEĞİLİZ”

Karı-koca olarak farklı dizilerle ekrana gelen ikili, rakip olmadıklarını söyledi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Demirci, eşiyle aynı dizide oynama fikrine sıcak bakmadığını ifade etti.

“MUTLU OLUYORUZ”

SHOW TV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta rol alan İsmail Demirci, konuyla ilgili, şunları söyledi:

Film olursa belki ama dizi pek düşünmüyoruz. İnandırıcılık açısından olmaz. Hem eşini evde görmek, iş yerinde görmekten daha iyi. Hangimizin reytingi yüksek gelirse mutlu oluyoruz. Zaten aynı günde değiliz. O yüzden rakip de değiliz.

“ÇOK ZOR”

Biri Ordu’da, diğeri Adana’da farklı setlerde çalışan çift, aynı gün izin kullanıp, İstanbul’a geldiklerini dile getirdi. Hande Soral, “Bugün izin günümüz, denk getirdik. Set dışında hiç vaktim yok. O yüzden bir şey yapamıyorum. Fırsat buldukça İstanbul’a geliyoruz. Test yapılıyor tabi ama çok zor. Ne kadar güvenli olursa olsun dışarıyla temasta olduğunuz için elimizden geldiğince çok korunuyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİLİME GÜVENMEK ZORUNDAYIZ”

Aşı karşıtlığını savunanlarla ilgili soruların sorulması üzerine çalışmak zorunda olduklarını anlatan Demirci, “Hayat devam ediyor. Bizim için de zor. Ben bilime güvenmek zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Ben oyuncuyum, eşim de oyuncu. Doktor değiliz, doktorların söylediğine güvenmek zorundayız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.