enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Ali Koç ile Belözoğlu arasındaki konuşma ortaya çıktı

Ali Koç ile Belözoğlu arasındaki konuşma ortaya çıktı
8 Mart 2021 08:12
A+
A-

Fenerbahçe’de kötü gidişin ardından sportif direktör Emre Belözoğlu’nun görevinden ayrıldığı ileri sürüldü. Kulübün resmi Twitter hesabından Belözoğlu fotoğrafı ile “Sonuna kadar Fenerbahçe” paylaşımı yapılırken, Emre Belözoğlu ve başkan Ali Koç arasında geçen konuşma da ortaya çıktı.

Süper Lig’in 29. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Konyaspor önünde mutlak 3 puan arayacak olan Fenerbahçe’de saha dışında ise Emre Belözoğlu konusunda ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sarı-Lacivertli ekipte kötü gidişin ardından sportif direktör Emre Belözoğlu’nun görevinden ayrıldığı ileri sürüldü. Ancak bu iddia, dün Belözoğlu’nun fotoğrafı ile paylaşılan “Sonuna kadar Fenerbahçe” mesajıyla çürütüldü.

ALİ KOÇ’A “İSTERSENİZ BIRAKAYIM” DEDİ, KOÇ KABUL ETMEDİ

Tüm bunlara rağmen Emre Belözoğlu’nun camiada kendisi hakkında söylenen, “Neden Samandıra’ya gidiyor? Neden teknik heyete karışıyor?” şeklindeki sözlere bozulduğu ve başkana “İsterseniz bırakayım” mesajını ilettiği kaydedildi. Ancak Emre’nin bu mesajı başkan Ali Koç tarafından kabul görmedi.

HAFTADA 1 EROL BULUT’LA GÖRÜŞÜYOR

Belözoğlu’nun, teknik heyetin işine karışmadığı, sadece haftada bir kez Erol Bulut’la gidişatı konuştuğu ifade edildi. Sportif direktör Emre Belözoğlu dün takımla birlikte Konya’ya gitti.

“ADAY OLACAK VARSA BİR AN EVVEL ÇIKSIN”

Bu arada Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, NTV’de katıldığı bir programda bu yaz yapılacak seçimde yeniden aday olup olmayacağı hakkındaki soruyu yanıtladı.

Henüz kesin kararını vermediğini kaydeden Başkan Ali Koç, şu ifadeleri kullanmıştı;

“2006 yılında yönetime girerken kimseye sormadık, emrivaki yaptık. 2018’de sormadık ama söyledik öncesinde. Bu sefer, evdekiler arıza çıkarmaya başladı. Fenerbahçe’ye başkan adayı olacak isimler bir an evvel çıksın, ne kadar çok aday, o kadar iyi.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.