enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5094
EURO
34,8327
ALTIN
2.490,54
BIST
9.550,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

Yasak Elma’nın Lila’sı hakkında karar

Yasak Elma’nın Lila’sı hakkında karar
9 Mart 2021 08:38
A+
A-

Ayşegül Çınar, arkadaşları ile bir mekanda eğlendikten sonra polis çevirmesine takıldı. Çınar’ın otomobilinin bagajında uyuşturucu madde bulununca, genç oyuncu gözaltına alındı. Çınar, ifadesinin alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Çınar ile 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar (22) cumartesi akşamı arkadaşlarıyla Beylikdüzü’ndeki bir mekanda eğlendikten sonra Etiler’deki evine gitmek için çıktığı yolda polis uygulamasına takılmıştı.

Otomobilde yapılan aramada, bagaj kısmında 20 gram uyuşturucu madde bulunmuştu. Uyuşturucuyla yakalandıktan sonra Etiler Karakolu’na götürülen oyuncu, tüm iddiaları reddetti ve erkek arkadaşının kendisine tuzak kurduğunu söyledi.

İfadesinin alınmasından sonra adliyeye sevk edilen oyuncu ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu polis eşliğinde zırhlı araca bindirildi. Polis ekipleri yakaladıkları uyuşturucu maddeyi de delil olarak beraberinde götürdü. Adliyedeki işlemleri tamamlanan oyuncu Ayşegül Çınar ile 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AYŞEGÜL ÇINAR HAKKINDA

Ayşegül Çınar, 1999 yılında Antalya’da doğdu. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. Çınar, ‘Yasak Elma’ dizisinde ‘Lila’ karakterini canlandırmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.