enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3234
EURO
35,0716
ALTIN
2.282,24
BIST
9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

GİZEM’İN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

GİZEM’İN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
20 Mart 2021 09:26
A+
A-

Erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürülen 17 yaşındaki Gizem’in son görüntüleri ortaya çıktı..

Burdur’da parkta sevgilisi olduğu öne sürülen Eren Yıldız tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Gizem Canbulut’un son görüntüleri ortaya çıktı. Nüfus cüzdanı için fotoğraf stüdyosunda fotoğraf çektiren Canbulut’un, ölmeden önceki son görüntüleri de iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Canbulut’un bir arkadaşı ve babasıyla sabah saatlerinde fotoğraf stüdyosuna gelmesi, fotoğraf çektirdikten sonra ayrılması yer alıyor.

 

Burdur’un Bucak ilçesinde, bir süre Bucak Necati Topay Ticaret Meslek Lisesi’nde, aynı dönem farklı sınıflarda öğrenim gören Gizem Canbulut ile Eren Yıldız, 17 Mart Çarşamba günü saat 13.30 sıralarında kenti tepeden gören bir nokta olan Yunus Emre Parkı’nda buluştu. Buradaki surların alt tarafında oturan Gizem Canbulut ile Eren Yıldız arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Eren Yıldız, yanındaki bıçakla Gizem Canbulut’u boğazından bıçakladı. Genç kız kanlar içinde yere yığılırken, Eren Yıldız ise kaçarak evlerine gitti. Buradan polisi arayıp, olayı ihbar eden Eren Yıldız, daha sonra evine gelen polislerce gözaltına alındı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İhbar sonrası parka giden ekipler, Gizem Canbulut’un cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Canbulut’un cenazesi, otopsi için Antalya‘daki Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Eren Yıldız ise tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürülen genç kızın son görüntüleri ortaya çıktı

GENÇ KIZIN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınan Gizem Canbulut’un cenazesi, Bucak’a bağlı Susuz köyü mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Lise 11’inci sınıf öğrencisi olan ve ailesiyle Susuz köyünde oturan Gizem Canbulut’un, sınav için ilçeye geldiği öğrenildi.

SON GÖRÜNTÜLERİNDE BABASI YANINDAYMIŞ

Bucak Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan Gizem Canbulut’un, 17 Mart günü okulda yüz yüze sınava girmek için Susuz köyünden ilçeye geldiği kaydedildi. Sabah saatlerinde babası Hasan Canbulut ile birlikte nüfus cüzdanı için yeni fotoğraf çektirmek amacıyla fotoğraf stüdyosuna gelen Gizem Canbulut’un, ölmeden önceki son görüntüleri de iş yerindeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Gizem Canbulut’un bir arkadaşı ve babasıyla sabah saatlerinde fotoğraf stüdyosuna gelmesi, fotoğraf çektirdikten sonra ayrılması yer alıyor.

 

 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.