enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4965
EURO
34,7554
ALTIN
2.483,96
BIST
9.507,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

EBRU POLAT’TAN ÜZÜCÜ HABER

EBRU POLAT’TAN ÜZÜCÜ HABER
25 Mart 2021 08:10
A+
A-
Şarkıcı Ebru Polat, sevgilisi Tolgahan Yıldız’la katıldığı bir törende koltuk değneğiyle objektiflere takıldı.

Evde talihsiz bir kaza yaşadığını ve ayak bileğindeki bağ dokularının yırtıldığını söyleyen Ebru Polat “Evde yürürken ayağım takıldı, merdivenden düştüm. Ayak bağ dokum yırtılmış üçüncü dereceden” dedi.

‘TEDAVİ OLDUM’

Sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü şarkıcı, “Tedavi oldum. Şimdilik kötü bir şey yok. Doktorlar iyi olduğumu ve iyileşeceğimi söylediler” ifadelerini kullandı. (Posta)

“BENDE ONUN AYAĞINI ÖPERİM”
 
Instagram hesabından paylaşım yapan Polat, “Düştüm ve bilek bağ dokum yırtıldı. Senden daha çok seni düşünen ve hastayken ayağını öpen sevgilileri görebilir miyiz?” notunu yazdı.
Sosyal medyada çok sayıda ‘geçmiş olsun’ mesajı gelen Ebru Polat, sevgilisinin ayağını öpmesini eleştirenlere ise sert çıktı. Ünlü şarkıcı, “Bazen çok saçmalıyorsunuz. Birbirinizi sevin. Tolgahan hastalanırsa ben de onun ayağını öperim” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.