enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Gülben Ergen’den Avşar’a Şok Yanıt! “ÖPERİM ONU”

Gülben Ergen’den Avşar’a Şok Yanıt! “ÖPERİM ONU”
26 Mart 2021 10:28
A+
A-

Gülben Ergen, önceki gün Bebek’te Gazete Magazin kameralarına yansıdı. Çocuk gelişimi ve eğitimi ile ilgili podcast dinlerken görüntülenen şarkıcı, sorularımızı yanıtladı. “Evde olmaya devam ediyoruz. Konserleri özlemeye devam ediyoruz” diyen Ergen, “Çocuklarla daha çok vakit geçiriyoruz. Albüm güzel gidiyor. Geçenlerde bir ödül töreni vardı. Onun için dışarı çıktım, iyi hissettim kendimi” ifadelerini kullandı. “Tepkiler nasıl peki albüme?” sorusuna da yanıt veren şarkıcı, “Çok güzel, her şey çok iyi” dedi.

“BEN ONUNLA ARKADAŞ BİLE DEĞİLİM”

Hülya Avşar’ın “Ben onunla arkadaş bile değilim” şeklindeki açıklamaları da sorulan şarkıcı, “Öpüyorum onu” demekle yetindi. Gülben Ergen ile küs olduğu yönünde haberler çıkan Hülya Avşar, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, “Hiç bu konulara girmek istemiyorum, bu tarz polemiklerden uzak duruyorum. Benim hayatta kimseyle küslüğüm yok, ancak kimseyle dostluğumda yok. Dost ile belli bir kilometre yapmak lazım, çalışmadan vakit geçirmeden olmuyor bu işler. Hiç dost kazığı yemedim, kimseye kazık atma fırsatı vermedim. Her zaman o duvarı koyuyorum, kimseye öyle bir şans vermiyorum. Yapan olursa, onu Ricky Martin durumuna sokarım” demişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.