enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ZERRİN ÖZER’İN TECAVÜZ İTİRAFINA GÜNER ÜMİT’TEN AÇIKLAMA

ZERRİN ÖZER’İN TECAVÜZ İTİRAFINA GÜNER ÜMİT’TEN AÇIKLAMA
26 Mart 2021 14:19
A+
A-

Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Zerrin Özer, yıllar önce kendisine tecavüz eden müzik yapımcısının Ümit Güner olduğunu açıklamıştı. Bu programdan sonra sosyal medya, görsel ve yazılı basında seslendirme sanatçısı olan Güner Ümit’in ismi ve fotoğrafları kullanıldı. 

“OLAYIN PERDE ARKASI”

Günlerdir bu çirkin karışıklıktan yakınan Güner Ümit, Ali Eyüboğlu ve Seher Kılıç’ın Youtube’da yaptığı Magazin Noteri programına konuk oldu. Hakkında çıkan yalan haberlere isyan eden Güner Ümit, olayı tüm gerçekçiliği ile anlattı. 

“GÜNLERDİR UYKU UYUYAMIYORUM”

Bu olaydan dolayı bir haftadır ailece perişan olduklarını ve uyku uyuyamadığını belirten Güner Ümit, “Bir haftadır ailece çok sıkıntılar çekiyoruz bu olaylardan dolayı. Uyuyamıyorum artık. Robert De Niro’nun bir sözü var. “Bu kötü dünyanın bir de cehennemi var.” diye on gündür bunu yaşıyorum.” dedi.

“ŞİMDİ DE İHALE BANA KALDI”

Ümit, bu süreçte yaşadıklarını ve olayı nasıl öğrendiğini soran Ali Eyüboğlu’na şu yanıtı verdi:

“Ben en son televizyonlara 2006’da çıktım. O günden beri de kendi halimde yaşıyorum, inzivaya çekildim. Benim sosyal medya hesaplarım da olmadığı için olayı arkadaşlarım haber verdiler. Dediler ki ‘Ümit Güner diye biri bu haltı yemiş ancak basın bunu Güner Ümit diye çevirmiş.’ Benim bu olayla bir alakam yok. Sen (Ali Eyüboğlu) bu olayın geçmişini benden daha iyi biliyorsun. Eskiden de Orhan Gencebay diye çevirmişlerdi. Şimdi de ihale bana kaldı. Pantolonu uyduramadılar, gömleği bana verdiler!”

Olayı yargıya taşıdığını ifade eden Güner Ümit, “Mahkeme süreci başladı. Youtube’da bazı kanallar benim resimlerimi kullanarak bu olayı haberleştirmişler. Bu insanlar bilinçsiz mi yoksa kasıtlı mı yapıyorlar bilemiyorum. Ama ne kadar dava varsa açılacak” dedi.

“ZERRİN ÖZER’DEN AÇIKLAMA BEKLEDİM”

Ümit, “En çok Zerrin’den bir açıklama bekledim. Yahu Zerrin! Sen benim kaç yıllık arkadaşımsın, kardeşimsin! Olayın üzerinden 10 gün geçmiş Zerrin’den ses yok! Bir basın açıklaması yapmasını beklerdim.” ifadelerini kullandı. Güner Ümit’in bu açıklaması sonrası Zerrin Özer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Bu çirkin konunun SN. Güner Ümit Bey ile hiçbir alakası yoktur. Söz konusu olayda geçen kişi yapımcı Ümit Güner’di.” ifadelerini kullandı.

 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.