enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5766
EURO
34,7968
ALTIN
2.510,43
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Game of Thrones’un yazarı George R.R. Martin’den Türkiye’ye Mesaj

Game of Thrones’un yazarı George R.R. Martin’den Türkiye’ye Mesaj
31 Mart 2021 11:46
A+
A-

Game of Thrones’un yazarı George R.R. Martin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Sevgili arkadaşım Sibel Kekilli kısa süre önce beni Türkiye’den gelen bazı üzücü haberler konusunda uyarmak için bir e-posta gönderdi.”

 

George R.R. Martin,  blogundaki ‘Türkiye’de Şiddet’ başlıklı yazısını da paylaştı. Türkiye’nin kadına şiddetle mücadele eden İstanbul Sözleşmesi’nden resmen çekildiğini belirten Martin yazısında şu ifadelere yer verdi:  “Sibel, şiddeti yaşamanın ne anlama geldiğini ilk elden bilen birisi ve uzun zamandır tüm dünyada kadınlara yönelik şiddetle mücadelenin savunucusu. Kendisi sadece bir aktris değil, aynı zamanda çok cesur bir kadın ve gerçek bir kahraman. Sibel’in yaptığı her şeye hayranlık duyuyorum ve yaptıklarıyla hayranlık uyandırmaya devam ediyor.”

Yazısını “Sibel’in mesajını Türkiye’nin tüm kızlarına ve kadınlarına iletmek istiyorum” cümlesiyle bitiren George R.R. Martin cümlenin sonunda Türkçe ‘selam ve sevgiler’ yazdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.