enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3786
EURO
34,9866
ALTIN
2.325,79
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Olivia Rodrigo Yeni Yükselen Yıldız

Olivia Rodrigo Yeni Yükselen Yıldız
3 Nisan 2021 13:39
A+
A-

Nick Jonas, Olivia Rodrigo’nun Müziğine Olan Aşkını Anlatıyor!

28 yaşındaki “This Is Heaven” şarkısını seslendiren sanatçı, en sevdiği parçalardan bazılarını Apple Music’ten Zane Lowe ile konuştu, “drivers license” adlı gözde parça da bu şarkılara dâhil. Nick’i bu şarkılarla tanıştıranlar ise Jonas Brothers grubunun diğer üyeleri yani kardeşleri oldu.

“Şarkıyı, Joe ve Kevin bana gönderdikten sonra dinledim. Ben de ‘Vay canına, bu harika’ dedim ” dedi Nick.

“Aslında “drivers license”  bana müzikal tiyatroda sevdiğim bazı şeyleri hatırlattı. Fakat onun aslında Olivia olduğunun bağlantısını ilk başta kuramadım. Ama “High School Musical: The Musical The Series”dizisinden gerçekten sevdiğim başka bir şarkı daha vardı. “All I Want”. Ve ben, ‘Adamım, süper yetenekli, süper genç ve bu tür büyük, evrensel temalar olan bu şarkılarla konuşabiliyor’ dedim ”diye devam etti.

“Ama şarkıyı, deneyiminize özgü çok insani bir düzeyde bağlanacak şekilde yazabildiğiniz her an, olağanüstü bir şeydir. Ve de Olivia’nın gelişimini gördüğüm için çok mutlu oldum çünkü o bunu yapabiliyor. Babam bunu hep söylerdi ve bu bana çok mantıklı geliyordu. “Harika bir şarkı harika bir şarkıdır” derdi. Buna sahip olduğunuzda ve bu şekilde birleştirdiğinizde, sınır gökyüzüdür.”

“Geçenlerde onun 18. yaş gününü kutladığını gördüm ve birçok haftalarda da 1 numarada oluşunu kutladığını gördüm, bu yüzden ona şapka çıkarttım. Tebrikler. Bu çok heyecan verici. Ve bunun gibi şarkılara sahip olmanın genel olarak müzik sektörü için çok iyi olduğunu düşünüyorum. Film işinde ise biz buna “four quadrant” diyoruz. Bu, her yaş grubuna hitap ettiği anlamına geliyor, ”diye sözlerini noktaladı Nick Jonas.

Olivia’nın şarkısı, Billboard Hot 100 listesinde sekiz hafta 1 numarada kaldı ve bu hafta, listenin zirvesinden düştüğü ilk hafta oldu. Şu anda ise 5 numarada.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.