enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3151
EURO
35,0957
ALTIN
2.298,67
BIST
9.050,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

MILA KUNIS: EN ŞANSLI KIZ

MILA KUNIS: EN ŞANSLI KIZ
5 Nisan 2021 22:02
A+
A-

Mila Kunis “The Luckiest Girl Alive” Uyarlamasının Kadrosunda Yer Alıyor

Netflix, Jessica Knoll’un “The Luckiest Girl Alive” adlı romanın uyarlamasında Mila Kunis’in başrol oyuncusu olarak rol aldığını duyurdu. Bununla birlikte Ani FaNelli rolünü Mila Kunis’in üstlenmeye hazır olduğunu da belirtti. Hikâyenin hayranlarının zaten bildiği gibi, olay örgüsü, bir suç doktoruna katılması istendiğinde karanlık bir gerçekle yüzleşmek ve aynı zamanda geçmişinden şok edici bir olay üzerine düşünmek zorunda olan bir kadınla ilgili.

Filmin logline’ı şöyle diyor: “The Luckiest Girl Alive”, her şeye sahip gibi görünen keskin dilli bir New Yorklu Ani FaNelli’ye odaklanıyor: parlak bir dergide aranan bir pozisyon, muhteşem bir gardırop ve ufukta rüya gibi bir düğün. Ancak bir suç belgeselinin yönetmeni, onu prestijli Bradley Okulu’nda henüz gençken meydana gelen şok edici olayı kendi tarafını anlatmaya davet ettiğinde, Ani, titizlikle hazırlanmış hayatını çözme tehdidinde bulunan karanlık bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.