enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3151
EURO
35,1407
ALTIN
2.294,85
BIST
9.069,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Rege Jean Page, OLIVIA RODRIGO şarkısı seslendirdi

Rege Jean Page, OLIVIA RODRIGO şarkısı seslendirdi
6 Nisan 2021 12:00
A+
A-

Olivia Rodrigo’nun “drivers license” Şarkısı Bridgerton Muamelesi Görebilir

Olivia Rodrigo, çıkış single’ı “drivers license” sayesinde müzik endüstrisinde ses getirdi ve şimdi müziği önümüzdeki sezon Bridgerton muamelesi görecek gibi görünüyor.

Olivia, bu ayın başlarında Hits Radio’da hayran sorularını yanıtlarken, Taylor Swift’in “Wildest Dreams” ve Billie Eilish’in “Bad Guy” tarzında müziğinin popüler Netflix serisinde yer alması için ve orkestra versiyonunun yapılması için yalvaran bir tweet’i yanıtladı. Önümüzdeki sezonda müziğinin öne çıkıp çıkmayacağını tam olarak söylemese de, cevabı bizi kesinlikle umutlandırdı.  “Dudaklarım mühürlendi, ama hoş bir şekilde şaşırabilirsiniz,” diyerek güldü. Bridgerton’da “”drivers license”ın orkestra versiyonunu duymak, Hastings Dükü’nün zaten büyük bir hayranı olduğunu görmek mükemmel olurdu.

Aktör Regé-Jean Page, Şubat ayında Saturday Night Live ev sahipliği yaptığı konserde komik bir skeç sırasında şarkıyı seslendirdi. Page, Bridgerton’un önümüzdeki sezonunda olmayacak olsa da, Rodrigo’nun müziğinin gösteride yer alması ihtimali dört gözle beklemek için yeterli. Bu habere çok takıntılı olduğumuz için, işte gözde şarkının şovda kullanılmasının birkaç yolu:

  • Daphne, Simon’ın kaybolduğunu anımsatıyor. Hastings Dükü ve Daphne birinci sezonun sonunda mutlu bir şekilde evlenirken, şovun ikinci sezondaki yokluğunu nasıl açıklayacağına dair hiçbir şey söylenemez. Belki acı bir ayrılıkları vardır?
  • Klasik bir balo salonu sahnesi. Balo sahneleri sırasında bir avuç orkestra şarkısı yer alıyor, bu yüzden Rodrigo’nun şarkısının iki karakter birlikte dans ederken öne çıkarılması olağandışı olmaz.
  • Anthony, yeni aşkıyla günlük bir gezintiye çıkar. Rodrigo’nun gözde şarkısının köprü kısmında, kelimenin tam anlamıyla kaldırımlarda kahkahaları paylaşmaktan bahsettiği kısımda, tam olarak bunu yapan bir sahne için “drivers license” kullanmamak ihmal olur.
  • Penelope bir vagonda, kasabaya doğru tren tarafından feri çekiliyor. Penelope’nin birinci sezonunda Lady Whistledown olduğunun açığa çıkmasından beri hala şaşkınız ve Rodrigo’nun şarkısının şehirden geçmek ile ilgili olan kısmı ayarlanmasından sonra daha dramatik bir giriş olabilir mi?

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.