enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5939
EURO
34,7885
ALTIN
2.416,65
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

FAHRİYE EVCEN “BURAK ÇOK İYİ BİR BABA”

FAHRİYE EVCEN “BURAK ÇOK İYİ BİR BABA”
7 Nisan 2021 09:55
A+
A-

BİR BEBEK MARKASININ YÜZÜ OLAN FAHRİYE EVCEN’DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR 

Bir bebek markasının yüzü olan Fahriye Evcen, “Dünyaları Güzelleştirmek İçin Birlikteyiz”  hareketine öncü olarak, “Beni çok derinden etkileyen ve  çok iyi hissettiren bu kadar bebeğe yardımların ulaştırılması beni çok heyecanlandırdı. O yüzden çok mutluyum çok heyecanlıyım güvenilir bir firmayı arkama alarak kendim bireysel olarak yapmaya çalıştığım yardımları büyük ölçüde yapacak olmak çok güçlü ve iyi hissettiriyor” şeklinde belirtti. 

HERKESİ İYİLİK HAREKETİNE DAVET EDİYORUM

“Karan dünyaya geldikten sonra bütün ailelerle empati kuruyorsun, ister istemez. bebeklerin dünyasını güzelleştirme mottosu çok anlamlı, duyunca ve firmayla birleşince ne kadar gerekli olduğunu bebeklere ve ailelerinin hayatlarına dokunmamız gerektiğini düşünüyorum ve herkesi bu iyilik hareketine davet ediyorum. 

“ÇOCUKLARIN SAMİMİYETLE SEVİLMEYE İHTİYACI VAR”

“Karanla bir gününüzü değerlendirsek neler yapıyorsunuz?” sorusuna “Çocuklar rutinleri çok seviyorlar her şey rutine oturuyor benim ana temam her zaman eğlenerek vakit geçirmek.” yanıtını veren ünlü oyuncu, “Çocukların temel iki şeye ihtiyacı var samimiyetle sevilmek, kucaklanmak, oynanmak.” şeklinde ekledi

“ANNE OLDUKTAN SONRA ANLARSIN KAVRAMINI ANLADIM”

Fahriye Evcen’den “Karan doğduktan sonra değiştiniz mi?” sorusuna samimi cevap,

“Çocuklar hep hassas noktamdır hepsine yetemesem de mutlaka hep birilerine dokunmaya çalıyordum ama anne olduktan sonra anlarsın kavramını net anlamış oldum. Karan bana çocukların penceresinden bakmayı öğretti.”

BURAK ÇOK İYİ BİR BABA

“Burak çok iyi bir baba ben o anlamda çok şanslıyım. bebeğin sorumluluğu büyük ölçüde anneye ait ama çok zorlu zamanlar oluyor. Benim bir kahve içmeye ihtiyacım var dediğim zamanlar oluyor. Babanın desteği olması gerekiyor veya bir arkadaş. Ben iki senedir uyumuyorum arkadaşlar”

“DİJİTALİN ARTIK ÇOK ÖNEMLİ BİR YERİ VAR”

Fahriye Evcen, artık yavaş yavaş tempomu arttırıyorum, projeleri değerlendiriyorum. Dijital ve televizyon şeklinde ayırmıyorum, hepsi çok değerli. Gelen projeleri her türlü değerlendireceğim ama şunu da es geçemem, dijitalin artık çok önemli bir yeri var değerlendirme yapıyorum. 

 

DETAYLAR İÇİN…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.