enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

TikTokerlar Kahvelerine Protein Shake Ekliyor

TikTokerlar Kahvelerine Protein Shake Ekliyor
8 Nisan 2021 09:30
A+
A-

Ama “Proffee” Sizin İçin İyi mi?

TikTok, kahvede “dalgona” çırpılmış kahveden zerdeçallı sütlü latte’ye, “proffee” protein kahveye kadar birçok trend başlattı. Uygulamada biraz aman geçirdiyseniz by kahve çılgınlılarına mutlaka bir kere bile olsa denk gelmişsinizdir. Peki, tam olarak buzlu bir macchiato gibi tadı olan nefis bir içecek ne sonuç verir? “Proffee” geleneksel bir macchiato kadar çok kalori veya şekere yakın bir şey içermiyor. Fakat “proffee”, TikTokerların iddia ettiği kadar sağlıklı ve iyi mi?

TikTok’ta kahve kremasına yeni ve sağlıklı bir alternatif olarak popüler olmasına rağmen, aslında Premier Protein 90’lardan beri var olan bir protein shake’tir. Son zamanlarda keto topluluğunda dalgalar yaratıyor, çünkü diğer protein shake’lerin  ve tozlarının aksine, yulaf içermiyor ve bu nedenle glütensiz ve keto dostu, porsiyon başına sadece dört gram karbonhidrat içeriyor.

Protein Kahve Bizim Bir Öğünümüz Olabilir mi?

TikTokers, öğle yemeği boyunca proffee içmenin açlığınızı nasıl azaltacağını övüyor, ancak tüm öğünleri protein içecekleri ve hatta protein barları ile değiştirmek tavsiye edilmiyor. Bu protein karışımlarını kullanmak için en iyi zamanlar, öğünlerinize veya atıştırmalıklarınıza daha fazla protein eklemeye çalıştığınız zamandır. Proteini önce gıdalardan alabiliyorsanız, her zaman gıdalardan alın ve yapamıyorsanız, protein tozları harika bir alternatiftir. Unutmayın, protein karışımları günlük birincil beslenme kaynağınız olarak hareket etmek yerine diyetinizi desteklemek için tasarlanmıştır. Kahve ile karıştırılmış protein, TikTok’un önerdiği gibi dengeli bir öğüne eşit olmasa da, bir öğüne ek halindeyken yardımcı olabilir. Protein kaynağından yoksun bir öğün yediğinizde – örneğin, belki sadece bir salatanız var ve hiç tavuk, balık veya yumurtanız yok işte o zaman “profee” tüketmek harika olur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.