enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ÇUKURUN YILDIZI KUBİLAY AKA VE BEYZA GÜNEŞ’İN HAPSİ İSTENİYOR

ÇUKURUN YILDIZI KUBİLAY AKA VE BEYZA GÜNEŞ’İN HAPSİ İSTENİYOR
13 Nisan 2021 08:55
A+
A-

Kubilay Aka ve Beyza Güneş’in uyurken fotoğraf paylaşma davasında 8 yıl şoku!

Bir dönem kısa bir ilişki yaşadığı Beyza Güneş’i tehdit eden oyuncu Kubilay Aka’nın 4 yıla kadar hapsi istendi. Güneş’in ise, Aka’nın cinsel içerikli mesajlarını ve özel görüntülerini ifşa ettiği gerekçesiyle 8 yıla kadar hapsi istendi. 

İşte flaş gelişmenin ayrıntıları…

Çukur dizisine veda ettikten sonra Cantavanlar dizisine transfer olan Kubilay Aka ile bir dönem kısa ilişki yaşadığı Beyza Güneş arasında sular durulmuyor.

Kubilay Aka’nın uyurken çekilmiş fotoğraflarını ve cinsel içerikli mesajlarını ifşa eden Beyza Güneş hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istendi. Güneş’i tehdit edip hakaret mesajı atan oyuncu Aka’nın da 4 yıla kadar hapsi isteniyor.

 

SİNİRLENİP İFŞA ETTİ

Aka, eski sevgilisi Miray Daner’e dönmek isteyince Güneş, bu duruma sinirlenip oyuncunun cinsel içerikli mesajlarını ve uyurken çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada ifşa etmişti.

 

“BEN ARTIK YAŞAMIYORUM AMA SENDE YAŞAMAYACAKSIN”

Aka da Güneş’e, ”Yapacağın en büyük kötülüğü yaptın, ben artık yaşamıyorum ama sen de yaşamayacaksın. Sen bir k…..sın” mesajı atıp onu tehdit etti.

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Kubilay Aka ve Beyza Güneş hakkında karşılıklı müşteki-şüpheli olarak yer aldıkları bir dava açtı. Ünlü oyuncunun tehdit ve hakaretten 4 yıla kadar hapsini istedi. (sabah)

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.