enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5195
EURO
34,7843
ALTIN
2.502,09
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

DAMLA SÖNMEZ “ARAS’LA TEKRARDAN AYNI PROJEDE YER ALMAK İSTERİM”

DAMLA SÖNMEZ “ARAS’LA TEKRARDAN AYNI PROJEDE YER ALMAK İSTERİM”
13 Nisan 2021 15:37
A+
A-

Çukur dizisinde ‘Efsun’ karakterini canlandıran Damla Sönmez bir kafeden ayrılırken görüntülendi. Muhabirlerden gelen, “Dizi nasıl gidiyor” sorusuna, “Çok keyifli gidiyor son 6 bölümümüz kaldı. Ekip, herkes çok tatlı benim için okuldan ayrılmak gibi olacak” benzetmesinde bulundu. 

Sönmez, tekrardan Aras Beyle aynı projede yer alır mısınız? sorusuna, “Ne güzel olur, insan her zaman çalışırken çok keyif aldığı insanlarla proje yapmak ister.” yanıtını verdi.

Senaryo konusunda çok seçici olduğu söylenen Sönmez konuya şu şekilde açıklık getirdi, “İnsan anlayamadığı şeyi anlatamaz, benim kalbimi çarptıran şeyleri anlatmaya çalışıyorum”

İBO SHOW’A GÖNDERME Mİ?

Erkan Kolçak ve Damla Sönmez’in çok konuşulan dansı için Sönmez’e, ‘İbo Show’a’ gönderme olarak mı yapıldı? soruları yöneltildi, Sönmez, “Bizim bir pavyon sahnemiz vardı kostümü deneyelim derken orada böyle bir şey çıktı.” şeklinde açıkladı. 

DETAYLAR İÇİN…


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.