enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4221
EURO
34,4442
ALTIN
2.488,21
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Aysun Kayacı: ‘Yeter Artık,Düşsünler Yakamdan!’

Aysun Kayacı: ‘Yeter Artık,Düşsünler Yakamdan!’
15 Nisan 2021 09:28
A+
A-

Aysun Kayacı, yıllar sonra konuştu: Yeter artık, düşsünler yakamdan

Eski model Aysun Kayacı, kendisi adına açılan sahte hesapları yılda 2-3 kere şikayet ettiğini ama şikayetlerinden hiçbir sonuç alamadığını belirten Kayacı, yıllar önce kullandığı “Benim oyumla çobanın oyu bir mi?” ifadesiyle ilgili de “Yeter artık, düşsünler yakamdan. O sözü söylediğimde 20 yaşındaydım. Söylediğim anda da pişman oldum” dedi.

 

Gazeteci Cengiz Semercioğlu, “Hakan Ural ile benim oyum bir mi?” dediği iddia edilen eski model Aysun Kayacı ile gerçekleştirdiği sohbeti 12 Nisan’da kişisel Twitter hesabında paylaştı.

Kayacı, yıllar önce söylediği sözüyle ilgili de “Benim oyumla çobanın oyu bir mi?” değerlendirmelerinde bulundu. “Yeter artık düşsünler yakamdan. O sözü söylediğimde 20 yaşındaydım. Programda çevre politikaları konuşurken söylemiştim. Söylediğim anda da pişman oldum” ifadesini kullanan Kayacı, şöyle devam etti:

  • “Bugün 41 yaşındayım. Bambaşka, sakin bir hayatım var. Yılın 2-3 ayını Türkiye’de geçiriyorum. Ülkemi, insanlarımı çok seviyorum. Kimsenin işiyle, diniyle, diliyle ilgili söz söyleyecek biri değilim. O sahte hesaptan insanların inancı, işi gücü eleştiriliyor. Cumhurbaşkanı’na bile hakaret ediliyor. Ben böyle biri değilim. Ben inançlı biriyim. Neden insanların inancıyla dalga geçeyim?”

Twitter’a hesapları hızlıca kapatmadığı için çok kızgın olduğunu belirten Kayacı, “Orası bir çamur deryası, ben o çamurun içinde olamadım. Olmayacağım. Beni oraya çekemezsiniz. Böyle çamur hesaplar Twitter’ın işine geliyor ki hemen kapatmıyorlar” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.