enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Engin Günaydın, Burhan Altıntop’u neden öldürdü!

Engin Günaydın, Burhan Altıntop’u neden öldürdü!
20 Nisan 2021 11:04
A+
A-

“Çok zengin bir adam olabilirdiniz?”

Avrupa Yakası’nın sevilen oyuncusu Engin Günaydın, Burhan Altıntop karakterini neden bıraktığını açıkladı.

İşte detaylar..

“Burhan Altıntop’la ilgili çeşitli proje teklifleri geldi mi size?”

Engin Günaydın: “Çok! Burhan Altıntop seni haline getirilebilir, film yapılabilirdi. Korkunç paralar da kazanılabilirdi ama meslek hayatımın sonu olabilirdi. Bir daha iş yapmam çok zorlaşacaktı. Bende bundan dolayı yapmamaya karar verdim.”

“Çok zengin bir adam olabilirdiniz ve kendi filmlerinizi de yapabilirdiniz. Böyle bir lüksü neden geri çevirdiniz?”

“Lüks hayatı çevremden biliyorum, bir işe yaramadığını da biliyorum. Bir işe yarasaydı çok zengin olmak isterdim ama psikolojik olarak çok faydalı bir şey olarak görmedim. Çok zengin olmanın psikolojiye bir faydası olmadığı ortada. Beni de mutlu etmeyeceğini biliyordum.”

GİZLİ BİR VİRÜS GİBİ

“Çok para kazanmak gizli bir virüs gibi arkadaşlarınla, ailenle olan ilişkilerini bozar. İlişkilerimin bozulmasını ve yalnız kalmayı istemediğim için çok para kazanmak istemedim ben. Para kazanmak da bir yalnızlık aslında. Çok görüyoruz etrafımızda insanlar hasta gibi.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.