enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3847
EURO
35,0605
ALTIN
2.325,56
BIST
9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İNEKLİ FOTOĞRAFLA ESKİ EŞİNE GÖNDERME YAPAN KADINA CEZA

İNEKLİ FOTOĞRAFLA ESKİ EŞİNE GÖNDERME YAPAN KADINA CEZA
27 Nisan 2021 07:51
A+
A-

İzmir’de Serdar Kıyançiçek, kendisine uzaklaştırma cezası aldıran eski eşinin, sosyal medyada inek fotoğrafı paylaşarak altına ‘Uzaklaştırma aldım, yine de burada’ yazması üzerine şikayetçi oldu. Mahkeme Sevim Bozal’a bir ay ‘öfke kontrolü eğitimi’ cezası verdi 

İzmir Narlıdere‘de, ayrıldığı eşi Serdar Kıyançiçek’i şikayet ederek uzaklaştırma cezası aldıran Sevim Bozal, sosyal medya hesabından bahçesindeki ineğin resminin altına “O kadar uzaklaştırma aldım, yine de burda” yazarak paylaşımda bulununca, cezadan kurtulamadı.

Yeni Asır’ın haberine göre; 29 yaşındaki kadın, eski eşinin davacı olması üzerine, İzmir 1. Aile Mahkemesi tarafından bir ay boyunca ‘öfke kontrolü ve stresle başa çıkma eğitimi ve rehabilitasyon programlarına katılma’ cezasına çarptırıldı. Eski eşinin bu paylaşımı nedeniyle avukatı aracılığıyla şikayetçi olduğunu belirten elektrik şirketi sahibi Kıyançiçek, “Zorlama hapsi ile cezalandırılmasını istemiştik” dedi.

“BENİ ÖLDÜRMESİNDEN KORKUYORUM”

İzmir’de Serdar Kıyançiçek, görülmemiş bir kararla boşandığı kadının evinin tam karşısındaki boş arsaya koyduğu konteynera yerleşmiş ve buradan eski karısını takibe aldığı iddia edilmişti. Konteynerı çocuğuna yakın olmak için koyduğunu söyleyen Kıyançiçek, Yeni Asır’da çıkan haberin ardından oradan ayrılmıştı.

Durumdan şikayetçi olan Sevim Bozal ise, “Bu adam saplantılı. Beni öldürmesinden korkuyorum” demişti. Bir çocuk babası adam ise asıl kendisinin mağdur olduğunu, eski eşi ve ailesi tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını ileri sürmüştü. 

Kardeşi Emre Bozal ile birlikte ticaretle uğraşan Sevim Bozal, boşandığı eşi Serdar Kıyançiçek’in kendisini tehdit ve taciz ettiği gerekçesiyle avukatı aracılığıyla sürekli şikayetçi olunca, eski koca Kıyançiçek’e üst üste uzaklaştırma cezası verildi.

ZORUNLU HAPİS TALEBİNDE BULUNDU

İddiaların merkezindeki koca Serdar Kıyançiçek, eski eşinin kendisiyle uğraşmaya devam ettiğini ileri sürerek mahkemeye başvuran taraf oldu. Sevim Bozal’ın, bahçesinde bulunan ineğin resmini sosyal medyadan paylaşarak, altına ‘O kadar uzaklaştırma aldırdım yine de burada’ yazması üzerine hakarete uğradığını iddia eden adam, avukatı aracılığıyla ‘zorunlu hapis’ talebinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.