enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

MELİSA DÖNGEL:ÇOK KÜFÜR YEDİM

MELİSA DÖNGEL:ÇOK KÜFÜR YEDİM
27 Nisan 2021 07:34
A+
A-

Kanal D’nin iddialı dizisi “Sadakatsiz”de Emir Taro Tekin’in hayat verdiği Selçuk’un annesi Hicran’ın gençliğini canlandıran Döngel, “Dizide oğlumu bir başkasının yanına bırakıp gidiyorum.

Kanal D‘nin iddialı dizisi “Sadakatsiz”de Emir Taro Tekin’in hayat verdiği Selçuk‘un annesi Hicran’ın gençliğini canlandıran Döngel, “Dizide oğlumu bir başkasının yanına bırakıp gidiyorum. Sette bu sahneyi canlandırırken nasıl ağladım bir bilseniz” dedi.

Sen Çal Kapımı'nın Ceren'i Melisa Döngel'in Korku Dolu Anları! Melisa Döngel  Kimdir, Kaç Yaşında ve Nerelidir? - onedio.com

Dizi takipçilerinden kötü tepkiler aldığını da itiraf eden genç oyuncu, “Herkes bana küfür ediyor zaten” diye konuştu. Döngel, beyazperdede Uraz Kaygılaroğlu ile partner olmak istediğini açıkladı: “Uraz Kaygılaroğlu ile dram oynamak, buram buram ağlamak isterim.”

Melisa Döngel kalbinin boş olduğunu söyledi: “Sevgili olarak benim vaktim var ama bana vakit ayıran yok. Herkesin sevgilisi var, benim yok. Boşum. Flörtüm de yok şaşırıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.