enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,8045
ALTIN
2.495,11
BIST
9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

DİKKAT! MOTOSİKLETLERİ ÇALAN BİR ÇETE VAR

DİKKAT! MOTOSİKLETLERİ ÇALAN BİR ÇETE VAR
1 Mayıs 2021 12:37
A+
A-

İstanbul Kadıköy’de müzisyen Ozan Musluoğlu’na ait 200 bin lira değerindeki lüks motosiklet 3 hırsız tarafından zincirle bağlı olduğu apartman bahçesinden çalındı

Kadıköy’de geçen gün meydana gelen  şu şekilde gelişti:

Müzisyen Ozan Musluoğlu motosikletini apartman bahçesinde bulunan demirlik alana bağlayarak evine çıktı. İlerleyen saatlerde sokağa giriş yapan bir motosiklet ile araç içerisinde bulunan toplam 3 hırsız önce sokak üzerinde etrafı gözlemledi sonra Mosluoğlu’nun motosikletinin bulunduğu alana yöneldi.

Hırsızlardan biri yanında getirdiği kesici alet ile motosikletin bağlı olduğu zinciri kesip, sürükleyerek bahçeden dışarı çıkarttı. Dışarda kendisini bekleyen hırsızların yardımıyla çaldıkları lüks motosikleti aracın bagajına koyup olay yerinden hızla uzaklaştılar. Yaşanan hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Ozan Musluoğlu '35' | Zorlu Performans Sanatları Merkezi

“MOTOSİKLETLERİ ÇALAN BİR ÇETE VAR”

Yaşanan hırsızlık olayına ilişkin konuşan Musluoğlu, “Bu bölgede lüks motosikletleri çalan bir çete var. Çaldıkları motosikletleri ise parçalayarak piyasaya sunmak üzere yedek parçaya çeviriyorlar. Motosikletimi çalanlar bir araç ve motosiklet ile gelerek kilidini kestikleri motosikletimi dışarıda hazırda beklettikleri aracın bagajına koyduktan sonra ortadan kayboluyor. Sonuç olarak mağdur durumdayız. Hırsızlık olayını polis ekiplerine de bildirdik, inceleme başlatıldı. Umarım hırsızlık olayına karışanlar en kısa sürede yakalanır ve bu tarz mağduriyetler giderilir” şeklinde konuştu. (İHA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.