enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

“Aziz Yıldırım’ın verdiği kart sayesinde polis çevirmesine bile takılmadım”

“Aziz Yıldırım’ın verdiği kart sayesinde polis çevirmesine bile takılmadım”
2 Mayıs 2021 11:43
A+
A-

Shanghai Port’taki görevinden ayrılan Vitor Pereira, ülkesi Portekiz’de verdiği bir röportajda Fenerbahçe’de çalıştığı döneme dair ilginç bir anısını paylaştı. Pereia, “Galatasaray’ın stadına yakın bir yerde kalıyordum. İki yakayı birbirine bağlayan tek bir köprü vardı ve bu kaotik bir durumdu. Aziz Yıldırım’ın verdiği ayrıcalıklı kart sayesinde İstanbul trafiğinde hiçbir ceza almadım. Kurallardan muaf oldum” dedi.

Fenerbahçe‘yi çalıştırdığı 2015/16 sezonunda ligi ikinci sırada tamamlayan Vitor Pereira, ülkesi Portekiz‘de yayın yapan TVI 24 kanalıyla özel bir röportaj gerçekleştirdi. Sarı Lacivertliler’de görev yaptığı döneme dair ilginç bir anısını paylaşan 52 yaşındaki teknik adam, Aziz Yıldırım‘ın kendisine verdiği ayrıcalıklı karttan bahsetti.

 

Vitor Pereira şunları söyledi:

“GALATASARAY STADINA YAKIN OTURUYORDUM”

Anılarımı aktarmaya Türkiye‘den başlayabilirim. İstanbul‘da Avrupa yakasında oturuyordum ve her gün çalışmak için Asya yakasına gidiyordum. Galatasaray‘ın stadına yakın bir yerde kalıyordum. İki yakayı birbirine bağlayan tek bir köprü vardı ve bu kaotik bir durumdu. Tüm caddelerin bitiş noktası orasıydı. Bu nedenle antrenmanlara gitmek problemliydi. Bir buçuk saat bir yakaya, bir buçuk saat de diğer yakaya geçmek için uğraşıyordunuz. Bazen daha fazla sürdüğü de oluyordu.

“BUNU GÖRDÜN MÜ VİTOR?”

Bir gün Başkan Aziz Yıldırım’a ‘Evimi seviyorum ama artık burada yaşayamam. Çünkü çok yorucu.’ dedim. Bana bu problemi çözeceğini söyledi. Birkaç gün sonra yanıma bir kartla geldi ve ‘Bunu gördün mü? Artık yol kenarından, şeritler ve diğer arabalar arasından gidebilirsin. Böylece sıra beklemek zorunda kalmayacaksın.’ dedi. Ceza alacağımı düşünmüştüm ama bu kartla hiçbir problem yaşamayacağım konusunda bana garanti verdi.Kurallardan muaf oldum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.