enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5766
EURO
34,7968
ALTIN
2.510,43
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un Yeni Projesi Nerede Çekiliyor?

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un Yeni Projesi Nerede Çekiliyor?
4 Mayıs 2021 07:24
A+
A-

Alp Navruz’un partneri Arıza’nın Halide’si Ayça Ayşin Turan oldu

Yeni sezonun en iddialı projelerinden olacağı düşünülen ‘Ada Masalı’ başrolde buluşan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisi takipçilerini heyecanlandırdı. Dizinin hikayesi ve iki başrol oyuncusunun birbirlerine olan uyumu da merak konusu oldu.

Dizinin nerede çekileceğini de merak eden izleyiciler, google’da birçok arama yapıyor. Ada Masalı isimli yeni dizi nerede çekilecek? Bu sorunun yanıtı İzmir oluyor Dizi için yakında İzmir’in çeşitli ilçelerinde çekimleri yapılacak.

Projede Alp Navruz, Deniz karakterini canlandıracak. Ayça Ayşin Turan’ı ise Derya olarak izleyeceğiz. Bakalım izleyiciler Derya ve Deniz çiftini uyumlu bulacak mı? Ay Yapım imzalı Star TV dizisinin hikayesini Yelda Eroğlu yazıyor. Nihan Büyüksaraç’ın Selma karakterini canlandıracağı dizide Derya’nın kuzeni Nehir’i ise Eylül Ersöz canlandıracak.

Ada Masalı Dizisi Oyuncuları Kadrosu Konusu Kanalı - Dizi Oyuncu

Dizide moda tasarım konusunda oldukça yetenekli olan ve terzilik yapan Selma karakteri dikkatleri çekecektir. Bülent Çolak’ın da dizinin kadrosuna katıldığı ortaya çıkmıştı. Görkem karakteri ile ekrana gelecek olan Çolak ile birlikte ekip tamamlanmak üzere. Görkem ve Deniz’in hikayede yıldızları ise pek barışmayacak.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.