enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Hakan ve İbra Dostluğu Bitti

Hakan ve İbra Dostluğu Bitti
4 Mayıs 2021 14:11
A+
A-

Hakan Çalhanoğlu ile Ibrahimovic’in arasına kara kedi girdi

Milan’ın iki yıldızının arasına kara kedi girdi. Aralarından su sızmayan ve saha içinde olduğu kadar saha dışında da çok iyi anlaşan Ibrahimovic ile Hakan Çalhanoğlu birbirlerine darıldı.

Geçtiğimiz günlerde oynanan Milan-Benevento maçında yaşanan bir pozisyonda Ibrahimovic, Hakan Çalhanoğlu’nu azarlamıştı. Bu tavra çok bozulan Hakan, Ibra’yı Instagram’dan takip etmeyi bıraktı.

Milli futbolcu ayrıca, sosyal medya hesabından Nisan ayında Sassuolo’ya attığı golü paylaştı ve “Bazı insanlar çok konuştuğunda…” mesajını yazarak Ibrahimovic’e gönderme yaptı. Hakan Çalhanoğlu’nun bu hamleleri, sezon sonunda Milan’la olan sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılacağı dair iddiaları güçlendirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.