enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5876
EURO
34,8072
ALTIN
2.505,62
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Can Yaman İtalyan giyim markasının yüzü oldu!

Can Yaman İtalyan giyim markasının yüzü oldu!
5 Mayıs 2021 09:09
A+
A-

İtalya’daki kariyerini ilerletti

Türkiye’de beklenen ilgiyi bulamayan ve kısa sürede yayın hayatına son verilen Can Yaman, Bay Yanlış dizisinin hemen ardından İtalya’ya yerleşmişti. Sadece Türkiye değil dünya gündeminden de düşmüyor. İtalya’da çok sevilen ve büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu son olarak bir İtalyan giyim markasının yüzü oldu.

Can Yaman, evlilik teklifi ettiği İtalyan sevgilisi Diletta Leotta’nın kendisini aldattığı haberiyle gündeme gelmişti. Ancak ilerleyen günlerde haberle ilgili kafalar karışmıştı. Zira haberin tamamen reklam amaçlı olduğu iddia edilmişti. Bu söylentiler devam ederken Can Yaman İtalya’daki kariyerini ilerletiyordu. Genç ve yakışıklı oyuncu son olarak ünlü bir İtalyan giyim markası olan Pyrex Original’ın yüzü oldu. Spor ve rahat tarzıyla sokak giyiminden ilham alan Pyrex Original, marka yüzü olarak hayran kitlesini her gün artıran Can Yaman’ı seçti.

İtalya'da Çekilen Sandokan Dizisinin Çekimlerine Can Yaman Böyle  Hazırlanıyor

 Instagram’da takipçi sayısı 8 milyonu geçen genç oyuncu, marka yüzü olduğu Pyrex Original kıyafetleriyle fotoğraflarını paylaşmaya başladı bile. Can Yaman’ın bu fotoğrafı 1 milyona yakın beğeni aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.