enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
ALTIN
2.497,68
BIST
9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

cinsel istismarda bulunan cast direktörünün 19 yıl hapsi istendi

cinsel istismarda bulunan cast direktörünün 19 yıl hapsi istendi
5 Mayıs 2021 09:23
A+
A-

Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde rol almak için cast ajansıyla anlaşan kadın oyuncu adayı, cast direktörünün cinsel saldırısına maruz kaldığını ileri sürerek savcılığa başvurdu. Yapılan soruşturmada genç kadının kıyafetlerindeki sperm örnekleri cast direktörüne ile eşleşince 19,5 yıl hapsi istendi.

Dizilerde rol almak için bir cast ajansına kaydolan genç oyuncu adayı, hayallerini gerçekleştirip oyuncu olmak isterken korkunç bir cinsel istismara maruz kaldı.

ROL ALACAĞI DİZİNİN SETİNE GEÇ KALDI

Sabah’ta yer alan habere göre, Fetanet Ö., isimli oyuncu adayı dizi ve filmlerde rol almak için cast ajansına başvurdu. Genç kadın ajansta cast direktörü olan İbrahim Y. ile kendisine rol ayarlayabilmesi için görüşmeye başladı. Direktör İbrahim Y., genç kadını arayarak Netfilix üzerinden yayınlanan Aşk 101 isimli dizide havuz sahnesi çekileceğini kendisinin de bikinili bir rolde oynayabileceğini söyledi. Genç kadın dizi setinin bulunduğu yere gitti ancak geç kaldığı için projede yer alamadı.

Genç oyuncu adayına cinsel istismarda bulunan cast direktörünün 19 yıl hapsi istendi

KANDIRDIĞI KIZA EVDE İSTİSMARDA BULUNDU

Fetanet Ö., durumu cast direktörü İbrahim Y.’ye anlattığında başka dizilerde rol ayarlayacağını bunun için buluşmak istediği cevabını aldı. Teklifi kabul eden genç kadın İbrahim Y., ile buluştuktan sonra birlikte alkol alarak genç adamın ikametine gitti. İkili evde bir süre sohbet ettikten sonra İbrahim Y., genç kadına dokunmaya başlayarak cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi. Fetanet Ö., teklifi reddederek evden gitmeye çalışınca İbrahim Y., izin vermeyerek cinsel saldırıda bulunmaya başladı.

 

Uğradığı saldırı sonrası korkuya kapılan oyuncu adayı kendisini banyoya kilitleyerek arkadaşlarından yardım istedi. Bir süre sonra evden ayrılan Fetanet Ö., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak istismar edildiğini anlattı. Şikayet sonrası harekete geçen İstanbul polisi İbrahim Y.’yi gözaltına aldı. Genç adam karakolda verdiği ifadesinde kimseyi istismar etmediğini iftiraya maruz kaldığını iddia etti.

19,5 YIL HAPSİ İSTENDİ

Yürütülen soruşturma kapsamında genç kadının kıyafetlerindeki sperm örnekleri İbrahim Y. ile eşleşti. Çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen şüphelinin ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘nitelikli cinsel istismar’ suçlarından 19,5 yıla kadar hapsi istendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.