enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Hıncal Uluç, Tarkan’a sitem etti!

Hıncal Uluç, Tarkan’a sitem etti!
5 Mayıs 2021 13:03
A+
A-

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşe yazısında Yıldız Tilbe’nin sosyal medyada başlattığı akıma katılmayan Tarkan’ı eleştirdi. Tarkan’ın Yıldız Tilbe’ye yanıtını okuduğunda inanamadığını belirten Uluç, ‘Tok, açın halinden anlamaz’ sözünün doğruluğunu vurgularken, Tarkan gibi ülkesinin sorunlarına bu kadar duyarlı birinin bu çağrıya kayıtsız kalmasına tepki gösterdi.

“TARKAN BENİM İÇİN BİTTİ”

Tarkan’ın “Uyan” şarkısının sözlerini yazan Uluç, bunları söyleyen ve tüm ülke insanına söyleten Tarkan’ın şimdi, pandemide işsiz kalarak geçinemeyen ve tıpkısının aynısı bir çığlık içerisinde olan meslektaşları için atılan ‘çığlık’a duyarsız kalmakla suçladı.

Uluç, “Meslektaşları için atılan bir ‘çığlık’ için ‘Ne işe hizmet edeceğini pek anlamadım’ diyebiliyorsa, bunun bir tek anlamı var… Tarkan benim için bitti!” diyerek sitemini dile getirdi.

NE OLMUŞTU?

Pandemi döneminde seslerini duyurmak isteyen müzisyenler #HepimizİçinSesVerTürkiye etiketiyle sosyal medyada bir akım başlattı ve ilk çağrısını Murat Kekilli’ye yaptı. Kekilli bu çağrıya, Yıldız Tilbe’nin ‘Delikanlım’ şarkısıyla yanıt verdi. Ardından da Tarkan’ın ‘Kış Güneşi’ şarkısını söyleyen Tilbe, Twitter hesabından meslektaşı Tarkan’a seslendi. Tilbe, “Tarkan topu sana attım, sen de kime istiyorsan ona at. Bir tane de Orhan Gencebay şarkısı atmak isterdim ama tek top hakkım var galiba…” diye konuştu.

TARKAN PAS VERMEDİ

Tilbe’nin çağrısından sonra Tarkan’dan yanıt gecikmedi. Ünlü şarkıcı, kampanyadan habersiz olunca Yıldız Tilbe’ye pas vermedi. Tarkan, “Yıldız’ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge’ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.