enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Pınar Altuğ imaj tazeledi!

Pınar Altuğ imaj tazeledi!
7 Mayıs 2021 14:35
A+
A-

Ünlü sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ’un son paylaştığı fotoğraf olay oldu. İmaj değiştiren Altuğ’u takipçileri tanımakta zorlanırken, ünlü oyuncunun fotoğrafına photoshop yaptığı iddia edildi. Altuğ’un son paylaşımına takipçileri tarafından ‘Size hiç benzemiyor’ yorumları yapıldı. 

INSTAGRAM TEPKİSİ

Zaman zaman kendisine gelen eleştirilere yanıt veren Altuğ, yine bir takipçisinin mesajına sinirlendi.

Yemek masasının fotoğrafını Instagram yayınlayan Altuğ, takipçisinin “O yemeği bulamayanlar size dua eder sanmayın” yorumuna yanıt verdi. Ünlü oyuncu, “O yemeği bulamayanlar Instagram’a da giremiyordur” diye tepkisini dile getirdi.

“ESTETİKLERİMİ YAZAR MISINIZ?”

Altuğ, daha önce de makyajsız ve filtresiz bir fotoğrafını yayınlamıştı. Takipçileri Altuğ’un fotoğrafını doğal bulup beğeni yağmuruna tutarken bir kullanıcı, “Yaptırmadığı estetik yok, ne doğallığı. Her zaman mükemmel görünmek zorunda değil elbette, ama ‘doğal’ demeniz komik” yorumunu yapmıştı. Hemen cevap veren Pınar Altuğ, “Rica etsem estetiklerimi bir yazabilir misiniz? Arada unuttuklarım vardır belki…” yazmıştı.

Başka bir takipçisi de Altuğ’a, “Demekki para her şeyin çözümü değilmiş” yorumunu yapmış, Altuğ da, “Evet, mesela asla kalbi güzelleştirmiyor.” yanıtını vermişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.