enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5095
EURO
34,8071
ALTIN
2.486,95
BIST
9.559,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

Çağatay Ulusoy’dan yeni proje geliyor!

Çağatay Ulusoy’dan yeni proje geliyor!
11 Mayıs 2021 07:14
A+
A-

 ‘Black Mirror’ dizisine benzer bir yapımda yer alacak

BluTV için çekilen Yeşilçam dizisiyle gündemde olan Çağatay Ulusoy’dan yeni bir proje geliyor. Ulusoy, Muhafız: Hakan’dan sonra bir kez daha Netflix ekranlarında olacak. Haberi, Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu verdi. Koloğlu dünkü köşe yazısında ünlü oyuncunun yeni bir Netflix projesinde yer alacağını bellirtti. Koloğlu, Ulusoy’un, büyük beğeni toplayan ‘Black Mirror’ dizisine benzer üçleme bir yapımda yer alacağını paylaştı.

Çağatay Ulusoy halen Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle ekranlara geliyor. Sibel Tuna’nın yapımcılığını üstlendiği, Sunset Film imzalı Yeşilçam, Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş’ı bir araya getiriyor. Senaryosu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise dönem filmlerinin başarılı ismi Çağan Irmak yer alıyor.

 

 Çağatay Ulusoy'un Netflix dizisi 'Hakan: Muhafız'ın fragmanı çıktı! Hakan  Muhafız ne zaman başlayaca

 

 Çağatay Ulusoy, Türkiye’nin Netflix için çektiği ilk dizi olan Muhafız: Hakan’da başrol oynamıştı. Dört sezon süzen dizi 9 Temmuz tarihinde Netflix’te yayınlanmış ve final yapmıştı. Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü’nün başrollerinde yer aldığı dizide ayrıca birçok ünlü oyuncu da rol aldı. Dizi, Netflix tarafından hazırlanan ilk Türk orijinal dizisi olması nedeniyle de tarihe geçti. Hataları, eleştirilen yanları olmasına rağmen 4 sezonluk macera önemli bir deneyim olmuştu.

190 ülkede yayınlanan yurt dışında The Protector olarak bilinen dizide Çağatay Ulusoy da başarılı oyunculuğu ile ününe ün katmıştı. Türkiye’nin Netflix’teki ilk ünlü isimlerinden biri olan Çağatay Ulusoy’un aynı platform için çekeceği dizi şimdi merakla bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

kaynak:televizyongazetesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.