enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3151
EURO
35,1407
ALTIN
2.294,85
BIST
9.069,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Modanın yeni adresi “Kapadokya”

Modanın yeni adresi “Kapadokya”
12 Mayıs 2021 09:18
A+
A-

“Güzel Atlar Diyarı’nda Moda”

Peribacaları, yeraltı şehirleri ve eşsiz dokusuyla ülkemizin en önemli turizm merkezlerinin arasında yer alan Kapadokya, uluslararası bir moda etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Dosso Dossi Fashion Show’un 2021 sonbahar-kış sezonu dijital platform defilesi, Kapadokya’nın muhteşem doğasında gerçekleştirilecek. Çekimlerde Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Jessica May, Deren Talu, Ecem Çırpan ve Pınar Tartan’ın da aralarında olduğu 30 manken görev alacak. Daha önce ” Türkiye’nin Maldivleri” olarak da bilinen Salda Gölü’nde yapılacağı belirtilen çekimlerin, çevresel hassasiyetler nedeniyle Kapadokya’ya kaydırıldığını belirten Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “Salda Gölü ülkemizin gözbebeği. UNESCO Doğal Miras Alanı Listesi’ne aday gösterilmesi üzerine Salda üzerinde ayrı bir hassasiyet oluştu. Biz de bu uluslararası sürecin etkilenmemesi adına rotamızı Kapadokya’ya çevirdik” dedi.

 

 

 

Kapadokya’da sürprizlerle dolu ve uzunca süre konuşulacak bir şova imza atacaklarını belirten Hikmet Eraslan, “Kapadokya’yı modayla da gündeme getireceğiz. Bu eşsiz doğada ünlü mankenlerimizle unutulmaz bir proje gerçekleştireceğiz. Tam bir Kapadokya şöleni olacak. Çekeceğimiz dijital defilenin görüntülerini uluslararası bir kampanya dahilinde 50 ülke televizyonlarında yayınlayacağız” dedi.

 

 

Ünlü Koreograf Yasin Soy yönetiminde aralarında Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Jessica May, Deren Talu, Ecem Çırpan ve Pınar Tartan’ın da yer aldığı 30 manken, Kapadokya’nın doğal güzellikleri arasında 21 Mayıs’ta yapılacak çekimlerde görsel bir şölene imza atacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.