enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6563
EURO
34,8392
ALTIN
2.510,19
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kim Kardashian’ın 20 milyon dolarlık evi

Kim Kardashian’ın 20 milyon dolarlık evi
16 Mayıs 2021 13:29
A+
A-

Kim Kardashian ve ünlü rap’çi Kanye West, Hollywood Hills’te satın aldıkları 20 milyon Dolar değerindeki yeni malikanelerini çocukları olduktan sonra, gözlerden uzak kalabilecekleri ve rahat edecekleri bir mekan olarak tercih etmişler. Çalkantılı evlilikler ve birliktelikler yaşayan Kim Kardashian, 2012 Nisan ayından beri ünlü rap’çi ve hip hop prodüktörü  Kanye West ile beraber. Kanye West’ten bir oğlu ve bir kızı olan Kardashian’ın bu muhteşem evini sizler için derledik.

 

 

 

 

Geniş bir arazi üzerine kurulu malikanenin asıl yaşam alanı adeta dışarı kısımlarda. Uzun jakuzili bu havuz; gündüzleri keyif yapmanızı sağlarken,  geceleri de seyirlik bir hal alıyor.

 

 

 

Küçük pencereler ve kepenklerle adeta şato havasına bürünen ev, girişin iki yanındaki duvar aplik fenerlerle daha sevimli hale geliyor. Yerler, basamaklar mermer kaplama.

 

 

Bir galeriyi andıran hol, üst kata çıkan mermer merdivenlerin aksine ahşap kaplama. Birbirinden farklı avize ve apliklerin uyumu göz kamaştırıcı bir etki oluşturuyor

 

 

 

Kim Kardashian’ın malikanesinde; iki adet kaplıca, iki barbekü alanı, geniş bir misafirhanesi, özel panelli kütüphanesi, ev sineması, tiyatrosu, oyun odası, özel barları ve barbekü alanları bulunuyor. 

 

 

 

Mutfaktan da girişi olan salon, 10 kişilik yemek masası, dev şık avizesi, Fransız kapılarıyla bahçeye açılan bölümüyle sade ve şık. Her şey beyaz ve masum görünümlü!

 

 

 

Şömine önündeki bu rahat oturma grubu da ailenin bir arada vakit geçireceği alanlardan… Mavi ve beyaza,  gri ve siyah de eşlik ediyor bu kez dekorasyonda.  Metal avizeler spor ve şık.

 

 

 

Evin geneli taş duvarlarla örülü. Eskitilmiş tuğla görüntüsüyle vintage etkisi yaratılan evin duvarlarında da bu etki hakim. Bol yeşilliğin ortasında yer alan yaşam alanları, taşlık yolların süslediği girişlerle bölünüyor.

 

 

Buraya sığar mı bilinmez ama Kardashian’ın elbise bölümü de beyaz. Büyük camlı ve bol bölmeli dolaplar kullanışlı görünüyor.

 

 

Üst katta yer alan  banyo farklı  mermerlerin uyumunu gözler önüne seriyor. Farklı çeşit ve ebattaki mermerler banyoyu şık ve kullanışlı kılmış.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.