enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Mustafa Ceceli ve Selim İmer Aşka geldi

Mustafa Ceceli ve Selim İmer Aşka geldi
17 Mayıs 2021 06:31
A+
A-

MUSTAFA CECELİ’DEN SULU ŞAKA!

 

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer ile tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Çift, plajda hem eğlenceli hem de romantik anlar yaşadı.

 

ÖNCE ŞAKA YAPTI SONRA GÖNÜL ALDI

Habertürk’te yer alan habere göre; suyun serin olmasından dolayı denize girmekte zorlanan şarkıcı, eşini denize girmeye ikna etmeye çalıştı. Ceceli, o esnada kendisinden kaçmaya çalışan İmer’i kucağına aldı ve eşini suya atmaya çalıştı. İkilinin şakalaştığı anlar da objektiflere yansıdı. Ceceli, yaptığı şakadan sonra eşinin gönlünü öperek aldı.

 

Ünlü şarkıcı eşiyle eğlenceli zaman geçirdikten sonra denize girerken Selin İmer de kumsalda oturmayı tercih etti.

 

Bodrum'da aşka gelen Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer'i öpücüklere boğdu

 

Bodrum'da aşka gelen Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer'i öpücüklere boğdu

 

Mustafa Ceceli, aşka geldi! Eşi Selin İmer'i öpücüklere boğdu

Mustafa Ceceli ile Selin İmer iskelede aşka geldi! Öp öp doyamadı...

 

 

 

SİNEM GEDİK KİMDİR?

Sinem Gedik, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini tasarım mühendisliği bölümünde tamamladı. 1 Kasım 2008 tarihinde şarkıcı Mustafa Ceceli ile evlendi. İkilinin bu evlilikten Arın adında bir çocukları oldu

 

Mustafa Ceceli-Selin İmer 'Birbirimize 'aşkım' diye hitap ediyoruz' -  KÜLTÜR - SANAT - www.abdpost.com Amerika'dan Haberler

 

MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

Mustafa Ceceli (d. 2 Kasım 1980, Ankara), Türk şarkıcı, aranjör, albüm yapımcısı.

Mustafa Ceceli’nin müziğe olan ilgisi ailesi tarafından çok küçük yaşlarında farkedildi.

6 yaşında piyano ile tanışan Ceceli’ye, almış olduğu 2 yıllık piyano eğitimi sonrası öğretmeni konservatuvar eğitimi almasını önerdi.

8 yaşında TRT’de yayınlanan Köy Doktoru adlı bir dizide 13 bölüm rol aldı.

Daha sonra da UNICEF için hazırlanan “Can Suyu” adlı bir filmde oynadı. Lise yıllarında amatör olarak düzenlemeler yapmaya başladı.

Üniversite sınavında Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği bölümünü kazanan Mustafa Ceceli aynı dönemde arkadaşlarının kurmuş olduğu bir grupta klavye çalmaya başladı, bir taraftan da albüm yapmak isteyen sanatçılara demo kayıtlar hazırladı.

Fakültenin 3. yılında tekrar üniversite sınavına girerek Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazandı ve Ankara’daki müzik hayatını noktalayarak İstanbul’a geldi.

Ceceli, müzik hayatına 2003 yılında başlamasının ardından yapmış olduğu müzik düzenlemeleri büyük beğeni toplamıştır. 2007 yılında Enbe Orkestrası’nın albümünde konuk sanatçı olarak Sezen Aksu’nun Unutamam şarkısını seslendirdi.

2008 yılında Ceceli “Limon Çiçekleri” isimli ilk single çalışmasıyla dinleyiciyle buluştu. Kasım 2009’da kendi adını taşıyan “Mustafa Ceceli” albümünü yayımladı ve albüm MÜ-YAP’tan altın plak ödülü aldı.

Bununla birlikte birçok müzik platformlarda ödüllerle dönmüştür. Sanatçı kendi albüm çalışmalarının yanı sıra aranjörlük işine de devam etmektedir.

İkinci stüdyo albümü “Es”i ilk olarak dijital müzik platformlarda yayınladı. Albümün ismini taşıyan şarkısı dijital platformlarda tüm zamanların özellikle TTNet Müzik’te 9 milyonluk rakam ile en çok dinlenen ikinci, albümde bulunan “Sevgilim” şarkısı 7 milyon dinlenme oranıyla sekizinci sırada yer almaktadır.

Ceceli’nin diskografisinde ayrıca bir derleme ve iki remix albüm bulunmaktadır.

Aralık 2014’te üçüncü stüdyo albümü “Kalpten”i diskografisine eklemiştir. Sanatçı Lara Fabian ile Ağustos ayında proje single olarak yayınladıkları “Al Götür Beni” şarkısını Mustafa Ceceli yeni albümüne yer vermesi ile Kalpten albümünden çıkan tekli single niteliğini de taşımaktadır.

“Kalpten” İsimli yeni albümünü de 15 Aralık 2014 tarihinde yayınlanmıştır. Yine Kalpten adlı albümünden Hüsran isimli şarkısına 3VFX yönetmenliginde 3D teknolojisi kullanılarak klip çekilmiştir.

Klip 23 Aralık 2014 günü tüm dijital platformlarda yayınlanmıştır. 2015’de Ceceli’nin yeni albümü “Aşk İçin Gelmişiz” yayımlandı. Ceceli’nin 2014 yılında Kalpten albümün ardından beklenen beşinci stüdyo albümü.

Ceceli Müzik etiketi ile İTunes’da 5 Aralık 2015’te, müzik marketlerdeki raflara 7 Aralık 2015’te sunulmuştur.

Albümde toplamda 11 şarkı bulunmaktadır. Bu albümün tarzı tasavvuf yani ilahi albümüdür. Son olarak da eşi Sinem Ceceli ile birlikte ‘ Küçücük Ama Dünya Kadar ‘ isimli parça da oğulları Arın’a hediye olarak düet yaptılar.Şarkı Ravi İncigözün Arına hediyesidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.