enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Nalan ve Sedat öpüşüyor!

Nalan ve Sedat öpüşüyor!
17 Mayıs 2021 07:53
A+
A-

Kanal D’de sevenlerini ekran başına kilitleyen Camdaki Kız dizisinin 6’ncı bölüm 2’nci fragmanı yayınlandı. Sedat, Nalan’a, “Yıldırım nikahı ile evlenelim” teklifinde bulunurken; Nalan’ın ise kaybetmek istemediği Sedat ile öpüşmesi fragmana damga vuran sahneler oldu.

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim YakutHande AtaiziTamer Levent ve Nur Sürer gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Camdaki Kız dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

“YILDIRIM NİKAHI İLE EVLENELİM”

Ramazan Bayramı heyecanının yaşandığı Camdaki Kız’da Nalan, kendisine her konuda yardımcı olan Muzaffer’e Sedat aracılığıyla çiçek gönderiyor. Baş başa yemek yemeğe çıkan ikiliden Sedat, Nalan’a “Yıldırım nikahı ile evlensek mi? Kimseye bir şey söylemeden, hesap vermeden” teklifinde bulunuyor. Duydukları karşısında şoke olan Nalan’ın ne cevap vereceği ise yeni bölümde belli olacak.

Camdaki Kız'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nalan ve Sedat öpüşüyor

NALAN, SEDAT’I ÖPÜYOR

Ayrılmak istemediği ve sürekli zaman geçirdiği Sedat’a karşı beklenmedik bir hamle yapan Nalan, bir anda nişanlısının dudaklarına yapışıyor. Feride’nin Nalan’a “Bunun hesabını öyle bir soracağım ki. Bugünü asla unutmayacaksın” demesi ise herkesi meraklandırıyor

Nalan ve Sedat öpüşüyor! Nefes kesen Camdaki Kız'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.