enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

SEVDA ERGİNCİ’DEN AYRILIK KARARI!

SEVDA ERGİNCİ’DEN AYRILIK KARARI!
17 Mayıs 2021 08:57
A+
A-

DİZİYE VEDA EDECEK

Uyanış Büyük Selçuklu bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi konumunda. TRT1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan dizi, bu akşam 32. yeni bölümü ile ekranda olacak. Tarihi yapımın 35. bölüm itibariyle de sezon finali yapması bekleniyor. 

 

Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Hatice Şendil, Mehmet Özgür ve Gürkan Uygunn gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizi çok etkileyici bir atmosfer sunuyor. Hikayesi ve oyunculuk performansları da çok güzel olan diziden önemli bir ayrılık haberi geldi.

 

Sevda Erginci sosyal medyada boyuyla dalga geçenlere isyan etti! Sevda  Erginci'den acımasız yorumlara bomba yanıt... - Son Dakika Magazin Haberleri

 

Turna karakterine hayat vermekte olan Sevda Erginci, yakında veda edecek. Sadece Erginci değil, İsmail Ege Şaşmaz da diziye veda edecek. Dizide Turna ile birlikte Faysal karakterlerinin ayrılacak olması hayranları üzecek.

 

 Sen Çal Kapımı'nın yıldızı İsmail Ege Şaşmaz Uyanış Büyük Selçuklu dizisine  transfer oldu

 

Turna karakterinin ayrılık sebebi ise hikayede artık ömrünü tamamlaması olarak gösteriliyor. Sevda Erginci, sezon sonunda diziye veda edecek. Yani 4 bölüm daha ünlü oyuncuyu Uyanış Büyük Selçuklu’da izleyebileceksiniz.

 

Sevda Erginci Kimdir? Boyu Kaç? Sevda Erginci Evli Mi? Dizileri Hangileri?  - Biyografi

 

 

 

 

 

 

kaynak:TG

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.